Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Frankrijk en Spanje in de ban van vermeende quote van Antoine Griezmann

Laatste update:

Griezmann maakte afgelopen zomer voor 120 miljoen euro de overstap van Atlético Madrid naar Barcelona. Hij begon op de linkerflank, aan de zijde van Lionel Messi en Luis Suárez, en verkeerde in de maand voor en de maand na de jaarwisseling in vrij goede vorm. Zo werd hij op 22 januari de held in de derde ronde van de Copa del Rey, door Barcelona naar een zwaarbevochten 1-2 zege op UD Ibiza te loodsen. Er gaan echter ook voldoende wedstrijden voorbij waarin Griezmann zich amper kan laten gelden, of waarin blijkt dat Ansu Fati en Messi een betere chemie met elkaar hebben. Zondagavond speelde hij geen opvallende rol bij de 2-3 zege op Real Betis in LaLiga.

France Football, het befaamde voetbalblad dat jaarlijks de Ballon d'Or uitkeert, schrijft dat Griezmann achter de schermen klaagt over jaloezie bij zijn ploeggenoten over zijn WK-zege met Frankrijk in 2018. "Oh absoluut, ze zijn jaloers op me. Het is voor mij beter om te blijven lachen", wordt hij geciteerd. Het wordt niet duidelijk welke spelers jaloers zouden zijn, maar in de finale was Frankrijk destijds te sterk voor het Kroatië van ploeggenoot Ivan Rakitic. In de achtste finale won Frankrijk nog op spectaculaire wijze van Argentinië (4-3) met Messi. De entourage van Griezmann ontkent echter dat er sprake is van een slechte relatie in de kleedkamer en verzoekt France Football om de betreffende passages te verwijderen.

Setién: 'Deze overwinning geeft onze een enorme boost'

Sport schrijft in een eigen artikel dat 'niets minder waar' is dan de beweringen uit Frankrijk. Griezmann zou nooit dergelijke uitspraken hebben gedaan, zo klinkt het; de aanvaller heeft nooit met France Football gesproken of het blad toestemming gegeven voor een interview. "De uitspraken die hij zogenaamd gedaan zou hebben, heeft hij nooit gedaan, ook niet tegen mensen die dichtbij hem staan." Overigens beweert France Football niet dat het zelf met Griezmann heeft gesproken, maar uit de berichtgeving van het magazine wordt niet duidelijk hoe men aan de informatie is gekomen.

De quotes over jaloezie bij de spelers van Barcelona zijn niet het enige opzienbarende aspect van het artikel. Naar verluidt heeft het gezin van Griezmann moeite om zich te vestigen in de stad Barcelona. Erika Choperena, de 29-jarige vrouw van de spits, zou tegenover haar vrienden klagen over een 'gebrek aan een sociaal leven'. Ze mist het leven in Madrid, stelt het Franse blad. De onvrede bij Choperena zou Griezmann er volgens France Football zelfs toe kunnen zetten om in de zomer een nieuwe club te zoeken. Zelf heeft hij nog niet gereageerd op de uiteenlopende berichten. Dit seizoen was de international in dienst van Barcelona goed voor 12 doelpunten en 4 assists in 32 officiële wedstrijden.

Doet Antoine Griezmann er goed aan om Barcelona in de zomer te verlaten?

Meer nieuws

Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
112
Real Madrid schiet worstelende Karim Benzema uit het niets te hulp
6
'Ik vind Mark van Bommel naar Feyenoord wel een spannende gedachte'
2
Dortmund houdt PSG en Mbappé in toom en mag dromen van CL-finale
67
Chris Woerts ziet Ajax 'hele goede keuze maken' op bestuurlijk vlak
11
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
10

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties