Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Frankrijk houdt adem in: Mbappé heeft knieklachten en start niet tegen Canada

Laatste update:

Volgens de berichtgeving verloopt de voorbereiding op het EK moeizaam. Mbappé zou al twee trainingen gemist hebben vanwege fysieke klachten en hij lijkt ook niet ongeschonden uit de strijd met Luxemburg (3-0) te zijn gekomen.

Meer: L’Équipe: Mbappé start niet tegen Nederland en krijgt zeer verrassende vervanger | UEFA verbiedt trainingsmasker Mbappé voor de wedstrijd tegen Nederland

In het oefenduel met Luxemburg was Mbappé erg belangrijk voor de Fransen. De aanvaller verzorgde twee assists en tekende bovendien zelf de laatste treffer aan.

Uit het nieuws van L'Équipe wordt overigens niet duidelijk of Mbappé helemaal geen minuten gaat maken of dat hij enkel niet zal starten. Olivier Giroud zal in ieder geval vanaf de aftrap de honneurs waarnemen.

Nederland is op vrijdag 21 juni de tegenstander van Frankrijk op het EK. Daarvoor spelen de Fransen op maandag 17 juni hun eerste groepsduel met Oostenrijk, terwijl de groepsfase besloten wordt met een wedstrijd tegen Polen (25 juni).

Mbappé heeft een lang seizoen in de benen. Met Paris Saint-Germain bereikte hij de halve finale van de Champions League, die uiteindelijk verloren ging tegen Borussia Dortmund.

In alle competities speelde de spits 49 wedstrijden. Daarnaast speelde hij acht interlands sinds september vorig jaar.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

'Memphis is niet mijn spits bij Oranje, ik zou het weer met Brobbey proberen'
34
Ongemakkelijkheid spat er vanaf: Duitse tv studio gaat los op Snollebollekes
0
Pak 3x je inzet als Bart Verbruggen de 0 houdt bij Nederland-Oostenrijk!
0
'Als Weghorst de winnende maakt in de EK-finale kan ik niet helemaal blij zijn'
48
Real Madrid neemt afscheid van icoon die maar liefst 26 prijzen veroverde
18
Oranje kan beter eerste worden: 'Anders gek getikt door Duitsland en Spanje'
46

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties