Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Frankrijk loopt tegen grote teleurstelling aan op WK Onder-20

Laatste update:

Frankrijk - Verenigde Staten 1-1
Frankrijk won vrijdag in de Türk Telekom Arena met 3-1 van Ghana en wist dat het maandag bij een zege in hetzelfde stadion zeker zou zijn van de volgende ronde. De ploeg van Pierre Mankowski stelde zijn fans dus hevig teleur en de puntenverdeling was ook meer dan terecht. De Fransen domineerden in de eerste helft wel, maar speelden in een te laag tempo en doordat de Amerikanen ook geen vuist konden maken, was het een gezapig potje in Istanbul. De beste kansen in het eerste bedrijf waren zelfs voor de Verenigde Staten, maar in de slotfase waren José Villareal en Luis Gil net niet scherp genoeg in de afronding.

De blauwhemden kwamen kort na de onderbreking op voorsprong. Rechtsachter Dimitri Foulquier van Stade Rennes werd net buiten het strafschopgebied neergehaald, maar de arbiter wees naar de stip. Toekomstig Arsenal-aanvaller Yaya Sanogo maakte geen fout: 1-0. Na deze openingstreffer liet Frankrijk de teugels duidelijk vieren en the Yanks kregen twintig minuten voor tijd dé kans op de gelijkmaker, maar Gil faalde vanaf elf meter. Frankrijk faalde hierna om er 2-0 van te maken en Daniel Cuevas sloeg in de 85e minuut toe; hij bezorgde de Verenigde Staten een verdiend punt: 1-1.

Cuba - Nigeria 0-3
Nigeria deelt de koppositie van Groep B nu met Zuid-Korea en Portugal en de ploeg van John Obuh, die in 2008 de kwartfinale bereikte, legde in de eerste helft al de basis voor de ruime zege op Cuba. Na twintig minuten spelen kwamen the Super Eagles op voorsprong door een treffer van Aminu Umar, die een prachtige pass van sterspeler Abdul Ajagun bekroonde met de 0-1. Umar maakte er in de 23e minuut zelfs 0-2 van en de drie punten zaten dus al in de tas voor het dominerende Nigeria. Michal Olaitan mikte voor rust nog op de paal en na de pauze liet Nigeria nog twee grote kansen liggen. In de 67e minuut kopte Ajagun de 0-3 tegen de touwen en doordat hij in de slotfase nog een strafschop miste, bleef het bij 0-3.

-
Volg jij het WK Onder-20?

Meer nieuws

Ziggo onderbreekt Girona - Barcelona vanwege Dodenherdenking: kijkers woedend
113
Luka Modric neemt opnieuw record over van Real Madrid-legende Ferenc Puskás
5
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
8
Atlético Madrid dicht bij Champions League-ticket dankzij fraaie goal Riquelme
1
Inter verliest door fout Dumfries voor de tweede keer dit seizoen van Sassuolo
15
De schoonzoon van Earnest Stewart kan het kampioensfeest van PSV verzieken
10

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties