Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
Schrijf een reactie...

Kart-ongeluk krijgt vervelend staartje voor FC Twente-middenvelder Michal Sadílek

Laatste update:

Dat meldt zijn werkgever FC Twente woensdag. De Tukkers schrijven dat Sadílek 'voorlopig' niet beschikbaar is voor de club. "Hij mist in ieder geval de start van de competitie."

"Ik wil vooral vooruitkijken en de komende tijd zo goed mogelijk herstellen, zodat ik weer aan kan sluiten bij de selectie", wordt Sadílek geciteerd op de clubwebsite. "De spelers, de staf en de club wil ik bedanken voor de steun die ik afgelopen weken gekregen heb, dat heeft me goed gedaan."

De linkspoot mist door zijn blessure in ieder geval de uitwedstrijd tegen NEC op 10 augustus, Twente's eerste wedstrijd van het nieuwe Eredivisie-seizoen. Ook zal Sadílek verstek moeten laten gaan in de voorrondes van de Champions League, die de club speelt vóór de seizoensouverture in Nederland.

Opmerkelijke blessure


Er was veel te doen om de kwetsuur van Sadílek. Of beter gezegd, om de manier waarop hij zijn kwetsuur opliep. In eerste instantie meldde de Tsjechische voetbalbond dat de controleur geblesseerd was geraakt bij een fietsongeval tijdens een hersteltraining.

BILD onderzocht het voorval en kwam erachter dat een fietsongeluk helemaal niet ten grondslag lag aan de blessure. De Duitse sportkrant sprak zelfs van een 'schandaal' rond Sadílek.

Het medium wist erachter te komen dat de middenvelder van Twente op een vrije dag zijn blessure opliep. Samen met twee ploeggenoten stapte Sadílek op een soort driewieler in Schladming, waar hij zich aan een afdaling waagde. Bergaf ging het vervolgens mis. Hij viel in een gat en moest direct per ambulance naar het ziekenhuis worden gebracht.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

Aad de Mos geniet van uitblinker bij Oranje: 'Dat had Johan Cruijff ook'
15
VZ Kort: Geen uitfans bij duels tussen NAC en Willem II komend seizoen
77
Ronaldo ontfermt zich over ontroostbare Pepe na uitschakeling op EK
14
De miljoenenaankoop van Feyenoord die Vinícius van het scoren wist te houden
2
Transfers Eredivisie 2024/25: Willem II strikt Kehrer; Mitrovic naar Fortuna
6
Ontgoochelde Morata komt vlak na Spanje - Duitsland met de schrik vrij
4

Meer sportnieuws

Ajax traint onder Farioli
Reacties