Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Frankrijk schudt dapper Nigeria in slotfase van zich af

Laatste update:

Bij de spelers van Nigeria was voor het duel met Frankrijk even sprake van een trainingsboycot. Zij wilden namelijk graag hun kwalificatiepremies ontvangen en derhalve liet de president vier miljoen dollar overvliegen om de gemoederen te bedaren. Met de bonus op zak liet Nigeria zien wat het waard was. The Super Eagles deden zeker niet onder voor de wereldkampioen van 1998 en na negentien minuten leken zij zelfs op voorsprong te komen, ware het niet dat de goal van Emmanuel Emenike werd afgekeurd.

De spits tikte een voorzet van Ahmed Musa binnen, maar stond nipt buitenspel. Frankrijk kreeg hierna ook een goede mogelijkheid, maar Vincent Enyeama redde knap op een volley van Pogba. Het lukte de ploeg van Didier Deschamps maar niet om de tegenstander zijn wil op te leggen, al werd men na het halfuur wel wat sterker. Mathieu Debuchy kreeg kort voor rust nog een goede kans, maar schoot wild naast. Nigeria maakte het Frankrijk ook in de tweede helft knap lastig.

Het spel kwam na rust maar niet op gang en Blaise Matuidi had geluk dat hij na een klein uur mocht blijven staan. Hij ging hard door op de enkel van Ogenyi Onazi en kreeg slechts een gele kaart. Beide partijen hadden de grootste moeite om geslaagde combinaties in het spel te leggen en het duel lag vanwege de vele overtredingen en blessurebehandelingen vaak stil. Twintig minuten voor tijd was Karim Benzema wel dicht bij de 1-0, maar zijn inzet werd voor de lijn weggehaald door Nigeria.

Les Bleus werden in het laatste kwartier steeds gevaarlijker. Yohan Cabaye geselde bijvoorbeeld de lat, maar tien minuten voor tijd was het dan toch raak. Enyeama ging onder een hoekschop door en daardoor kon Pogba binnenkoppen: 1-0. Nigeria kon geen vuist meer maken en incasseerde ook nog een tweede doelpunt: Yobo werkte een voorzet in zijn eigen doel. Frankrijk speelt vrijdag in Maracanã in Rio de Janeiro de kwartfinale; Nigeria gaat naar huis.

-

Meer nieuws

Joseph Oosting gaat live op tv in op contact met Feyenoord
6
Sporting Portugal kan landstitel ruiken na spectaculaire comeback tegen Porto
5
V/d Vaart ziet belangrijkste man bij PSV: 'We onderschatten hoe goed hij is'
4
Van Hanegem ziet aanwinst voor gehele Nederlandse top bij Sparta rondlopen
6
Word lid van onze WhatsApp Channels en mis niets meer van jouw favoriete club!
8
Kenneth Perez waarschuwt Arne Slot: 'Die komt geen lantaarnpaal voorbij'
24

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties