Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Frankrijk trekt in spektakelstuk in Parijs aan het langste eind

Laatste update:

N'Golo Kanté beleeft een seizoen dat hij niet snel zal vergeten; de middenvelder voert met Leicester City al geruime tijd de Premier League aan en dinsdag mocht hij, op zijn verjaardag, zijn basisdebuut maken voor de Franse ploeg. Na negen minuten werd het sprookje voor 25-jarige Fransman nog mooier: Antoine Griezmann leek in eerste instantie de bal te verspelen doordat hij weggleed, maar de speler van Atlético Madrid slaagde er toch in de inkomende Kanté te vinden, die daarna goed binnenschoot voor de 1-0.

Frankrijk hield na deze succesvolle beginfase de druk op de ketel en Griezmann leek de voorsprong al snel te verdubbelen, maar de aanvaller kwam niet helemaal goed uit na een goede pass van André-Pierre Gignac. De twee wisten elkaar een dikke vijf minuten voor rust wel succesvol te vinden: Griezmann slingerde een vrije trap voor het doel, waarna Gignac de bal al duikend langs Igor Akinfeev kopte.

Vlak na rust leek het meteen weer raak voor de spits: Kanté bereikte Gignac met een mooi passje, maar de kopbal van de speler van het Mexicaanse Tigres belandde op het dak van het doel. Rusland had de eerste helft aanvallend zo goed als niks laten zien en in de beginfase van de tweede helft leek het weer dezelfde kant op te gaan. Tien minuten na de thee lag de bal echter zomaar achter Hugo Lloris: Alan Dzagoev vond met een vrije trap het hoofd van de compleet vrijstaande Aleksandr Kokorin, die hard binnenkopte.

Echt lang kon Rusland daarna niet van de aansluitingstreffer genieten, want Dimitri Payet maakte er met een prachtige vrije trap 3-1 van. Vier minuten later was de spanning echter alweer terug in de wedstrijd: Oleg Shatov legde de bal terug op de inlopende Yuri Zhirkov en de veteraan schoot eenvoudig binnen. Het spel golfde hierna op en neer en Coman besliste de wedstrijd een kwartier voor tijd: de in dienst van Bayern München spelende jongeling kapte de ingevallen doelman Yuri Lodygin uit en vond daarna eenvoudig het lege net.

Denk je dat Frankrijk het EK in eigen land gaat winnen?

Meer nieuws

Volendam gaat onderuit tegen pover Sparta en lijkt kansloos voor handhaving
0
Been raadt PSV'er af voor Engeland te kiezen: 'Kan beter naar het zonnetje gaan'
3
El Gran Derbi: is dit de meest heetgebakerde derby van Spanje?
1
Live meepraten in de Eredivisie: Vitesse - Fortuna Sittard
0
Mikautadze scoort wederom, maar kan Metz niet aan cruciale punten helpen
20
Ajax-leiding wordt gespot in Eredivisie-stadion, maar lijkt voor niets gekomen
24

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties