Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Franse laagvlieger komt terug bij Feyenoord met bod van twee miljoen'

Laatste update:

L'Équipe meldde afgelopen zomer nog dat Feyenoord vlak voor het sluiten van de transfermarkt een streep zette door een transfer van Antonucci naar Troyes. De Franse degradatiekandidaat zou destijds 2,5 miljoen over hebben gehad voor de middenvelder. Dit bod werd volgens de berichtgeving van toen van tafel geveegd door technisch directeur Frank Arnesen, maar enkele maanden later staat Feyenoord wel open voor een (tijdelijk) vertrek van Antonucci.

Volgens de Franse sportkrant gaat Troyes in januari een nieuwe poging wagen om Antonucci in te lijven middels een bod van twee miljoen euro en de middenvelder ziet een transfer zelf ook zitten. Feyenoord Transfermarkt meldde vorige maand ook dat zes spelers van Feyenoord, waaronder Antonucci, in de winterse transferperiode 'verhuurd of verkocht' worden. De geboren Belg met Italiaanse roots kwam in de eerste Conference League-voorrondewedstrijd tegen FC Drita (0-0) negen minuten voor tijd op het veld, maar zat dit seizoen mede door blessureleed nog geen enkele keer bij de selectie voor een Eredivisie-wedstrijd.

Antonucci beschikt bij Feyenoord over een contract tot medio 2024. De middenvelder werd in 2020 voor zo'n 2,5 miljoen euro overgenomen van AS Monaco en vervolgens direct verhuurd aan FC Volendam. Bij de huidige koploper van de Keuken Kampioen Divisie maakte Antonucci het afgelopen seizoen indruk. In 32 wedstrijden was hij goed voor 4 goals en 12 assists.

Meer nieuws

Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Stengs en Gimenez aan de aftrap
0
Vermoedelijke opstelling Ajax: Van 't Schip schuift door afwezigheid Bergwijn
4
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
1
Vermoedelijke opstelling PSV: Bosz kiest opnieuw tussen Tillman en Lozano
3
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
8
Ziggo onderbreekt Girona - Barcelona vanwege Dodenherdenking: kijkers woedend
130

Meer sportnieuws

Weet jij de laatste? ????
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties