Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Franse laagvlieger treurt: 'Ribéry had ons maar 2.500 euro gekost'

Laatste update:

Bonavita schrijft in zijn boek Légendes du SCB dat Ronaldo door zaakwaarnemer Wagner Ribeiro op zestienjarige leeftijd werd aangeboden bij Bastia. "Hij wilde graag in Frankrijk spelen en zijn club verlangde acht ton. Ik sprak met de directie en de trainers, maar alle aanbiedingen werden vervolgens afgeslagen." Bastia bood kennelijk te weinig en Bonavita kreeg een paar weken later een telefoontje van Ribeiro. "Hij zei: 'vergeet Ronaldo. Sir Alex Ferguson heeft hem in actie gezien en wil hem direct naar Manchester United halen'."

Naast Ronaldo liep Bastia dus ook de nu 33-jarige Ribéry mis; de Fransman speelde bij Olympique Alès toen de club uit Corsica werd getipt. "Ik ging wedstrijden van hem bekijken en vond hem geweldig. Ik liet dat vervolgens weten aan onze trainer (Gérard Gili, red.), maar die zei voldoende achtervang te hebben voor de aanval en dat we de speler ook helemaal niet kenden. Ribéry had ons maar 15.000 frank gekost, dat is ongeveer 2.500 euro", aldus Bonavita. Bastia staat momenteel op de veertiende plaats in de Ligue 1.

Meer nieuws

NEC mag dankzij heerlijke goals Chery nog altijd hopen op vijfde plek
6
Mauro Júnior zingt provocerend anti-Ajax-liedje op huldiging van PSV
33
Turkse titelstrijd nagenoeg beslist na nieuw puntenverlies Fenerbahçe
44
Lang start anti-Feyenoord-lied dat afkomstig is van Ajax; Luuk de Jong grijpt in
103
Live meepraten in de Premier League: Crystal Palace - Manchester United
42
Koopmeiners heeft geen basisplek nodig om goud waard te zijn voor Atalanta
2

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties