Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Julian Nagelsmann sleept door succesvolle EK-start nieuwe deal in de wacht

Laatste update:

BILD wist in april al te melden dat Nagelsmann zijn contract bij de Duitse voetbalbond had verlengd tot de zomer van 2026. Twee maanden later is er dus definitief uitsluitsel rondom het contract van de pas 36-jarige Nagelsmann, die met Duitsland woensdag met 2-0 won van Hongarije en dus de achtste finale wist te bereiken.

Nagelsmann werd in de slotfase van afgelopen seizoen gelinkt aan een terugkeer bij Bayern München, waar hij nota bene in 2023 was ontslagen. Een terugkeer werd echter nooit concreet en inmiddels is bekend dat Thomas Tuchel in de Allianz Arena wordt opgevolgd door Vincent Kompany.

De Duitse bond koos er in september 2023 voor om in zee te gaan met Nagelsmann. Het doel is om in eigen land Europees kampioen te worden en met de zes punten uit twee duels lijkt dat een realistische doelstelling. Duitsland won in 1996 voor het laatst het EK. In 2008 verloor men in de finale van Spanje.

Niclas Füllkrug, die tegen Schotland (5-1 winst) op prachtige wijze scoorde, is in ieder geval blij met het aanblijven van Nagelsmann als bondscoach. "Zijn manier van werken en voetbalfilosofie passen heel goed bij dit elftal", zei de spits in de Duitse media na de 2-0 zege op Hongarije van woensdag.

Duitsland kan zich nu rustig voorbereiden op de afsluitende groepswedstrijd tegen Zwitserland van zondag. Nagelsmann geeft met het oog op de achtste finale wellicht enkele spelers rust. Uitblinker Jamal Musiala werd tegen Hongarije al voortijdig naar de kant gehaald.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

Tedesco vernietigend: 'Nog nooit gezien, kon maar anderhalve minuut speechen'
10
Programma, uitslagen en standen van het EK: alle achtstefinalisten bekend
8
Turkije verslaat tiental Tsjechië en krijgt op papier gunstige achtste finale
109
Nederland speelt tegen Roemenië en heeft ook daarna in potentie gunstig schema
124
Oranje treft Roemenië na daverende stunt van Georgië tegen Portugal
147
Van Hooijdonk baalt: 'Van Basten richt pijlen al vijf jaar op hem, makkelijk'
41

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties