Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Franse pers claimt op handen zijnde transfer Milik

Laatste update:

Verslaggever Dominique Armand van de Franse zender claimt vrijdagavond dat Milik samen met Jason Denayer van Manchester City en Younès Belhanda van Dynamo Kiev naar Marseille zal vertrekken. Les Phocéens zijn dan in een klap klaar met de transferperiode en kunnen versterkt verder werken aan het reeds begonnen seizoen. De komende dagen moet blijken of er een kern van waarheid in het verhaal zit.

In Frankrijk wordt het bericht in elk geval al gretig opgepikt. Le 10 Sport neemt het over en noemt Ajax-spits Milik al le nouveau buteur, de nieuwe doelpuntenmaker, van Olympique. Hij zou Michy Batshuayi moeten vervangen, de Belgische spits die 9 doelpunten maakte in 26 competitieduels sinds hij overkwam van Standard Luik. Milik draaide een redelijk jaar in dienst van Ajax, met 23 doelpunten in 34 wedstrijden in alle competities.

Milik heeft nog een vierjarig contract in Amsterdam en als Ajax hem al kwijt wil, zal de club vast en zeker de hoofdprijs voor hem willen vragen. Milik is de belangrijkste aanvaller voor trainer Frank de Boer, die geen belangrijke mensen meer wil verliezen. Op de plek van Milik heeft De Boer nog de beschikking over Yaya Sanogo, die nu geblesseerd is aan zijn lies: voor het overige lopen er geen pure spitsen meer rond in de A-selectie. Kolbeinn Sigthórsson ging in de zomer naar het Franse Nantes.

Denk jij dat Ajax bereid is Arek Milik te verkopen aan Olympique Marseille?

Meer nieuws

Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
4
Boschker stopt als keeperstrainer Twente en wil door in opvallende nieuwe rol
4
Trainer AEK Athene is helemaal de weg kwijt en grijpt official bij de strot
4
Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
77
Professionele liplezer onthult wat Mohamed Salah tijdens clash tegen Klopp zei
31
KKD Elftal van de Week: Twee talenten van Jong Ajax geselecteerd
3

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties