Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Franse sportkrant pakt uit met 'les plan secrets' over Ronaldo

Laatste update:

Volgens L'Equipe zal Ronaldo komende zomer in ieder geval niet de overstap van Real Madrid naar PSG maken. Dat heeft alles te maken met de strenge regelgeving van de Financial Fair Play. De landskampioen van Frankrijk werd daarvoor al op de vingers getikt door de UEFA en daardoor is een dergelijke miljoenentransfer in de komende maanden onmogelijk.

PSG is van zins om Ronaldo over een jaar naar het Parc des Princes te halen, als ook het contract van Zlatan Ibrahimovic afloopt. De Portugees moet dan de absolute smaakmaker van de Ligue 1-club worden, hoofdzakelijk omdat de Parijzenaars ook inzien dat ze geen schijn van kans maken om Lionel Messi bij Barcelona los te weken. Zodoende is Ronaldo automatisch de enige overgebleven stervoetballer die wereldwijd tot de verbeelding spreekt.

PSG is bovendien een van de weinige clubs die het salaris van Ronaldo kan betalen. Verder is het niet onbelangrijk dat PSG-preses Nasser Al-Khelaifi en Jorge Mendes, de zaakwaarnemer van Ronaldo, elkaar regelmatig treffen. Het contract van Ronaldo met Real Madrid loopt nog drie seizoenen door. Het is algemeen bekend dat de relatie tussen de houder van de Ballon d'Or en voorzitter Florentino Pérez soms wat moeizaam is. Hij verwijt de sportbestuurder gebrek aan steun en bepaalde keuzes op transfergebied.

Ibrahimovic
Volgens Sky heeft Ibrahimovic overigens 'ja' gezegd tegen een terugkeer naar AC Milan. Zaakwaarnemer Mino Raiola zou dinsdag tijdens een ontmoeting met vice-voorzitter Adriano Galliani te horen hebben gekregen wat er mogelijk is in Noord-Italië sinds de gedeeltelijke overname door rijkaard Bee Taechaubol. Ibrahimovic zou over de telefoon hebben laten weten wel oren te hebben naar een contract voor meerdere jaren in het San Siro. Zijn contract loopt echter nog een seizoen door.

Denk jij dat Cristiano Ronaldo nog maar een seizoen voor Real Madrid zal spelen?

Meer nieuws

Na Francesco Acerbi moet volgende Italiaan het EK in Duitsland missen
4
Dani Carvajal twijfelt niet en wijst teamgenoot aan die Ballon d'Or moet winnen
20
Memphis Depay neemt met cryptische boodschap afscheid van fans Atlético Madrid
17
Boy Kemper werd tijdens Excelsior - NAC gebeld: 'Misschien gaat de tijd sneller'
1
Eredivisie is één seizoen eerder dan gepland kunstgrasvrij
23
El Yaakoubi loopt leeg: 'Ik moest hier voetballen terwijl ik dat niet wilde'
78

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties