Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Franse tienersensatie onverstoorbaar: 'Ik volg de Engelse media niet'

Laatste update:

Mbappé was zondag nog twee keer trefzeker in de met 0-3 gewonnen uitwedstrijd tegen Caen. Hij bracht zijn totaal in alle competities op negentien doelpunten dit seizoen. De laatste twaalf wedstrijden was hij veertien keer trefzeker. "Ik wil niet zeggen dat het buitengewoon is wat ik doe", vertelt de tiener tegenover diverse Franse media. "Ik ben in staat om te doen waar ik goed in ben. Buitengewoon is het niet, want iemand die zestig keer scoort noem ik buitengewoon. Daar zijn er niet veel van. Ik wil ook niet zeggen dat het verbazingwekkend is wat ik laat zien, ik ben gewoon goed bezig."

Paris Saint-Germain, Real Madrid, Barcelona, Arsenal en Manchester United, ze zouden allemaal interesse hebben in de jonge spits. Mbappé gaat niet naast zijn schoenen lopen. "Ik lees niet wat de Engelse media schrijven. Ik blijf er rustig onder. Ik sta iedere ochtend op en ga naar de training, net zoals iedereen. Ik werk zo hard als ik kan en probeer me iedere dag te verbeteren."

Kylian Mbappé is de jongste speler (18 jaar en 3 maanden) sinds Thierry Henry (19 jaar en 3 maanden) die dertien keer weet te scoren in de Ligue 1. [via Opta] #ASMonaco #PartoutToujours #SMCASM #Ligue1

A post shared by Voetbalzone.nl (@instavoetbalzone) on

Kylian Mbappé is nu al goed genoeg om de sprong naar een Europese topclub te wagen

Meer nieuws

Van Hooijdonk en Perez worden het niet eens over positie Frimpong in Oranje
7
Kees Kwakman voorziet 'zeer groot probleem' tijdens finale Conference League
5
Fiorentina schiet zich in minuut 90+1 langs dapper tiental van Club Brugge
4
Olympiacos zorgt voor grote stunt bij Villa en mag hopen op finale in eigen land
18
Bayer Leverkusen kan finale ruiken na dramatische fout van uitgefloten Karsdorp
54
Marseille en Atalanta maken na zeer vermakelijk duel nog volop kans op finale
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties