Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Franse topclub benadert Ajax voor Nicolás Tagliafico'

Laatste update:

Volgens de Franse berichtgeving zou Olympique Marseille reeds contact hebben opgenomen met Ajax. Het plan is dat Tagliafico per direct vertrekt naar de Franse havenstad. Eveneens hoopt men een een koopoptie te bedingen. Hoewel Sampaoli, bondscoach van Argentinië tussen juni 2017 en juli 2018, graag herenigd zou willen worden met de linksback, schrijft RMC dat het mogelijk een lastige klus wordt om Tagliafico los te weken bij Ajax.

Ajax zou namelijk niet bereid zijn om Tagliafico zomaar te laten gaan, daar er een volle voetbalkalender aankomt en de club eind februari al aantreedt tegen Benfica in de Champions League. Toch wil Sampaoli een poging wagen bij Ajax, daar hij naar verluidt uitstekend contact heeft gehouden met Tagliafico na het WK 2018 in Rusland. Eerder op de donderdag sprak Ajax-watcher Johan Inan zich in de AD Voetbalpodcast al uit over de toekomst van Tagliafico.

"Ik denk dat Tagliafico het seizoen bij Ajax zal afmaken. Maar je weet niet hoe het loopt in de laatste dagen van de transferperiode. Het kan zomaar zijn dat er een hele mooie club voor Tagliafico komt en dat Ajax hem moeilijk kan tegenhouden. Ajax kan wel zeggen dat ze een back-up moeten hebben, want ze zitten niet heel dik in de linksbacks", aldus Inan. Ten Hag kiest dit seizoen voor Daley Blind op de linksbackpositie. Tagliafico kwam dit seizoen tot negen wedstrijden in de Eredivisie, waarvan slechts twee keer als basisspeler.

Meer nieuws

VZ Kort: Bovenring van de noordzijde van het stadion van PSV krijgt upgrade
77
Troyes zet vier spelers op non-actief na bizar vuurwerkincident met eigen fans
5
Een buitenlandse wedstrijd bijwonen? Koop je officiële tickets in de ticketshop!
0
'Feyenoord grijpt mis: target één stap verwijderd van transfer naar Spanje'
14
Antony, Amrabat en nog acht spelers die moeten vrezen bij Manchester United
16
Van Nistelrooij heeft gesprekken gevoerd om weer aan de slag te gaan als trainer
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties