Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Franse topscorer aller tijden op drempel van overstap naar Amerika

Laatste update:

In Los Angeles gaat de topscorer aller tijden van de Franse nationale ploeg zich herenigen met doelman Hugo Lloris, die tijdens de winterse transferperiode tekende bij de huidige nummer zes van de Major League Soccer (Western Conference).

Er was veel belangstelling vanuit het Midden-Oosten, terwijl Giroud ook voor een langer verblijf in Europa kon kiezen. Dat kon zelfs bij AC Milan, daar i Rossoneri de aflopende verbintenis van de aanvalsleider graag wilde verlengen.

Giroud kan nog altijd rekenen op veel speeltijd bij AC Milan. Dit seizoen kwam hij al 2.640 minuten in actie, verdeeld over 36 optredens. Daarin was de 129-voudig international van Frankrijk (56 doelpunten en 16 assists) goed voor 14 doelpunten en 9 assists. Giroud speelt sinds de zomer van 2021 bij AC Milan en is zeer geliefd bij de supporters sinds de landstitel van 2022.

Naast Lloris heeft LAFC overigens nog een Fransman onder contract staan. De in Le Mans geboren Denis Bouanga is al enige tijd een van de sterspelers van de Amerikaanse club. Bouanga speelt zijn interlands echter voor Gabon.

Olympische Spelen


Voor Giroud staat sowieso een drukke zomer te wachten, daar hij naast een deelname aan het EK in Duitsland hoopt op de Olympische Spelen in Parijs. Meerdere ervaren spelers van les Bleus hopen op een dispensatieplek in de selectie van bondscoach Thierry Henry.

In de reglementen van de Olympische Spelen staat dat een land achttien spelers mag meenemen. Slechts drie daarvan mogen ouder zijn dan 23 jaar. Naast Giroud leven Karim Benzema, Kylian Mbappé, Antoine Griezmann en Raphaël Varane al enige tijd met de Olympische droom. Deze sterren zijn daarbij wel afhankelijk van hun club, die zelf moet beslissen of ze hun spelers afstaan aan het toernooi.

Dit artikel betreft een update van een eerder nieuwsbericht. De reacties onder het bericht kunnen daardoor minder actueel zijn.

Meer nieuws

Zorgen om Matthijs de Ligt, die al strompelend de Allianz Arena verlaat
2
Antony viert langverwachte goal in Premier League op zeer bijzondere wijze
2
Miljoenenstrop voor PSV: huurling blijft steken op 246 minuten
6
Eerste goal Antony van dit seizoen is niets waard na oliedomme actie Onana
59
Simons en Openda excelleren en walsen met Leipzig over Dortmund heen
10
Sublieme Kane zet jacht op Lewandowski voort met twee goals voor Bayern
2

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties