Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Fransen hadden 'brandblussergevecht': 'Ik was naakt Fortnite aan het spelen'

Laatste update:

"Ik was naakt Fortnite aan het spelen in mijn kamer. Op de gang hoorde ik gezang en de jongens klopten aan op mijn deur om mij wakker te maken", memoreert de verdediger, die geen minuut in actie kwam op het WK. Toen Rami ging kijken, stak Benjamin Mendy zijn voet tussen de deur. "'Jongens, we gaan iets geniaals doen in de kamer van Rami', zei Mendy."

"Ik rende naar buiten, haalde het brandblusapparaat tevoorschijn en toen ik recht tegenover hun stond, zei ik: 'Ghostbusters!' Maar ik was oprecht bang toen ik de gevolgen van mijn stupiditeit onder ogen zag. Ik dacht bij mijzelf: ik word ontslagen! Er was overal rook. Ik wist ook niet precies hoe de brandblusser werkte. Het was een gekkenhuis."

"We konden haast niemand meer zien in de gang. Iedereen rende, danste en zong. Het was lastig ademhalen op een gegeven moment. De beveiliging kwam eraan te pas en waarschuwde voor de gevaarlijke stoffen die vrij waren gekomen. Iedereen ging uit het hotel, Didier Deschamps was in pyjama. Toen ik de politie en brandweer zag komen, dacht ik: ik ben dood."

Rami was bij veel Frans internationals ook geliefd vanwege zijn snor. Antoine Griezmann begon de snor aan te raken van de stopper en al snel volgden nagenoeg alle teamgenoten, tot Deschamps aan toe. "Griezmann raakte de snor voor de finale aan en zelfs Deschamps deed het om geluk te brengen. Het is nu de meest bekende snor in Frankrijk. Ik ga hem houden."

Meer nieuws

Na Kylian Mbappé kondigt ook Keylor Navas afscheid bij PSG aan: 'LEGENDE!'
10
Opleving of laatste stuiptrekking; is Haaland de laatste echte superspits?
29
Vermoedelijke XI PSV: Eindhovenaren op jacht naar puntenrecord van Cruijffs Ajax
11
Anderlecht heeft Vertonghen en Hazard niet nodig en dankt trefzekere Dolberg
4
Vermoedelijke XI Ajax: droomaanval Berghuis - Brobbey - Bergwijn weer mogelijk
19
Tijjani Lekatompessy draagt met beauty bij aan overtuigende zege AC Milan
18

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties