Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Fraser: 'Als niet-Ajacied kun je geen hekel aan die jongens hebben'

Laatste update:

In zijn tijd als speler van het Nederlands elftal had hij het nog weleens moeilijk met de houding van de 'Ajax-kliek' aldaar: "Achteraf vind ik dat provocerende dat zij hadden eigenlijk wel mooi", vertelt hij aan het Algemeen Dagblad. "Maar de antipathie die ik toen als speler richting Ajax had, is compleet verdwenen. Niet zozeer door het huidige Ajax hoor. Dat komt meer door mijn tijd als assistent-trainer van Jong Oranje. Toen ik werkte met jongens zoals Davy Klaassen en Anwar El Ghazi merkte ik niets van arrogantie. Integendeel. Waanzinnige gasten."

Fraser denkt dat de veranderde sfeer rond Ajax ook te maken heeft met de heersende wens onder de Nederlandse voetballiefhebbers om weer eens successen in Europa mee te maken: "Die is namelijk groot. We snakken naar succes. Daarom word je ook blij van gasten zoals Matthijs de Ligt en Frenkie de Jong. Maar ik heb dat persoonlijk ook met PSV'er Steven Bergwijn. Jongens die de toekomst van ons voetbal hopelijk gaan dragen", legt hij uit.

De oefenmeester denkt dat de manier waarop De Ligt en De Jong, rustig en zelfkritisch, voor de camera's verschijnen een grote rol speelt in de veranderde perceptie: "Die jongens zijn down to earth en hebben daarom de gunfactor. Daar kun je als niet-Ajacied geen hekel aan hebben", sluit hij af. Of De Jong zondag inzetbaar is tegen Excelsior is overigens nog maar de vraag: De Telegraaf bericht zaterdagochtend dat de middenvelder afziet van zijn vrije dag en zich klaar laat stomen voor het duel in Rotterdam. Of hij ook daadwerkelijk inzetbaar is in het Van Donge & De Roo Stadion, moet later op de zaterdag blijken.

Ben jij het eens met Henk Fraser?

Meer nieuws

Verrassende kritiek op assistkoning Veerman: 'Hij moet meer doen uit open spel'
0
Ochtendbladen zijn unaniem over 'grote architect' achter landstitel van PSV
3
Volendam-captain Mirani gaat door het stof na misplaatste uitspraak over Vitesse
8
Van der Vaart weet nu al wie kampioen wordt van de Eredivisie in 2024/25
40
Europese topclub voerde afgelopen weken gesprekken met management Ten Hag
24
Perez turft bij AZ - Twente het aantal spelers dat meekan bij Feyenoord of PSV
14

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties