Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Fraser bekent in scène zetten van blessure: 'Hij moest dat van ons doen'

Laatste update:

Over de wedstrijd zelf zei Fraser tegen Omroep West dat hij zich irriteerde aan het feit dat doordekken tegen Feyenoord wel lukte, maar tegen Roda niet. "Hier doen we weer aan ballen kijken in plaats van ballen aanvallen", verzuchtte hij. Volgens de coach riep ADO het over zichzelf af dat het slechts bij 1-1 bleef in Limburg. Een gemiste kans na de verrassende winst op Feyenoord van vorig weekend.

Fraser kwam bij de NOS te spreken over het aparte incident dat zich een kwartier voor tijd voltrok. Doelman Hansen ging op de grond zitten en gebaarde dat hij duizelig was, waarna een verzorger op hem afsnelde. Scheidsrechter Eric Braamhaar gaf daar toestemming voor en de verzorger onderzocht de keeper even, waarna hij weer vertrok. Er was echter helemaal niets mis met Hansen. Fraser greep het moment slechts aan om zijn spelers opnieuw te instrueren en moed in te spreken.

"Ik ga niet ontkennen dat wij dat moment hebben gepakt omdat wij Aaron Meijers en Dion Malone hoog vrij wilden spelen. Dat deden we niet goed. We hebben Hansen aangegeven dat hij dat moest doen. Het is iets in de reglementen waar je gebruik van kunt maken en in dit geval moest het om de organisatie terug te krijgen. Een Fraser time-out? Nee, nee.Ik heb het geleerd van Jurgen Streppel", aldus een lachende Fraser, die vervolgens zijn duim opstak naar de camera.

-

Meer nieuws

Alex Kroes getoond als keiharde onderhandelaar: 'Liet deal op 180 euro klappen'
0
Bij PSV vertrekkende Ernest Faber kan elders in Nederland aan de slag
0
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0
'Xavi Simons kan Paris Saint-Germain achterlaten voor opzienbarende terugkeer'
8
PSV distantieert zich van beschuldigend statement Noa Lang
54
'Manchester United wil tóch af van Ten Hag en spreekt al met ideale vervanger'
14

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties