Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Fraser en Schaken betreuren racisme: 'Mijn kinderen zitten hier ook'

Laatste update:

"De supporters hebben zich tot nu toe voorbeeldig gedragen, maar het is duidelijk dat ik me hiervan distantieer. Ik denk dat het ook een heel klein deel is", vertelde Fraser zondagmiddag in gesprek met FOX Sports. Arbiter Pol van Boekel besloot het duel niet stil te leggen, al ligt een dergelijke beslissing officieel in handen van de thuisclub.

Volgens ADO-perschef Ronald van der Geer zal de club met 'geavanceerde apparatuur' op zoek gaan naar de daders. De club distantieert zich, keurt het af en start een onderzoek. Ook Ruben Schaken betreurde het gedrag van de fans. "We hebben fantastische supporters, hoor, alleen hier kan ik mij niet bij aansluiten helaas. Het is jammer. Mijn kinderen zitten hier ook. En ADO heeft ook genoeg donkere spelers. Het is aan de club om daar mee om te gaan."

"Zulke dingen zijn niet aan mij, het is aan de club", benadrukte de aanvaller van ADO. "Wat we er aan kunnen doen? Stoppen met voetballen, misschien. Dit gebeurt al vijftig jaar, denk ik. Ik denk niet dat we dit er in 2016 uit krijgen. Wij als spelers moeten proberen om ons te focussen op de wedstrijd."

"Het initiatief ligt bij de club, ADO heeft besloten om het om te roepen", vertelde Van Boekel bij FOX Sports. "De mens Pol van Boekel keurt dit af, maar de scheidsrechter Pol van Boekel heeft te maken met een protocol." Bazoer stapte in de eerste helft op de arbiter af. "Hij zei: 'Hé scheids, oerwoudgeluiden.' Ik vertelde hem dat hij helemaal gelijk gehad en dat we actie hadden ondernomen. Tijdens de rust heb ik Bazoer nogmaals gezegd dat het onze aandacht had."

-

Meer nieuws

Ronaldo belt 2 ex-ploeggenoten om hen warm te maken voor transfer naar Al-Nassr
2
Ontdek de nieuwste voetbalkleding van adidas TEAM voor komend seizoen!
0
Vrouwelijke fan van NAC Breda doet onhygiënische ontboezeming na promotie
0
Het Braziliaanse voetbalsprookje en een magisch jaar in de Bundesliga
5
Elfrink weet welk bod PSV bij Excelsior heeft neergelegd voor Couhaib Driouech
28
Mossou haalt na promotie NAC met oud screenshot z'n gram bij Chris Woerts
36

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties