Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Fraser: 'Er is bij mij geen paniek en bij de groep is ook geen paniek'

Laatste update:

"Er is bij mij geen paniek. En bij de groep is ook geen paniek", aldus Fraser in gesprek met de NOS. ADO Den Haag kreeg in Nijmegen een razendsnelle tegentreffer (Aaron Meijers schoot binnen twintig seconden in eigen doel), maar daarna pakte de ploeg het goed op. De ruststand was 1-1, maar na de pauze was NEC veel te sterk voor de bezoekers.

Christian Santos eiste de hoofdrol op met een fantastische omhaal, al is Fraser van mening dat die treffer simpel voorkomen had kunnen worden. Zijn verdedigers durfden het echter niet aan om zich voor de bal te gooien. "Inderdaad zul je dan een tik op je hoofd of je lichaam krijgen. Mijn spelers misten de overtuiging die de spelers van NEC wel hadden, en op basis daarvan verlies je de wedstrijd."

-
Is Henk Fraser wel de juiste trainer voor ADO Den Haag?

Meer nieuws

'Ik had Van Dijk en De Vrij als teamgenoten, maar Sandler is het meest compleet'
4
Test jouw kennis over de Champions League en win maar liefst 25.000 euro!
0
VZ Kort: FC Den Bosch presenteert nieuwe hoofdtrainer
77
'Potter en Pusic bovenaan de lijst om Arne Slot op te volgen bij Feyenoord'
42
Ajax maakt werk van komst Chivu als assistent en doet Roemeen enorme belofte
15
Ten Hag krijgt voor de verandering goed nieuws uit ziekenboeg van Man United
6

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties