Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Fraser erkent: 'Ik kan me goed voorstellen dat Ajax hem wil hebben'

Laatste update:

Gudelj heeft met zes treffers bovendien de meeste goals gemaakt van alle Eredivisiespelers dit seizoen van buiten het strafschopgebied, zo rekende databureau Opta uit. "Wat een schitterende speler", vertelde Fraser in gesprek met FOX Sports. "Ik kan echt van hem genieten. Ik wil AZ niet beledigen, maar Gudelj is toe aan een volgende stap. Ik kan me goed voorstellen dat Ajax hem wil hebben."

Gudelj ziet in dat hij zich goed ontwikkelt: "Ik ben op de goede weg. Of dat lekker binnenkomen is bij Ajax? Dus jij gaat ervan uit dat ik bij Ajax ga tekenen?", glimlachte Gudelj. "Ik heb nog met niemand gesproken, maar heb wel gezegd dat ik graag een stap wil maken. Iedere speler wil dat, maar er worden nog geen gesprekken gevoerd. Ik wil wachten op het juiste moment. Ik wil een stap omhoog maken en ja, Ajax is een stap omhoog."

-

Meer nieuws

Broers Van de Kerkhof hopen op vertrek PSV'er: 'Kunstgebit mee en wegwezen!'
5
Driessen noemt mogelijke opvolger Slot: 'Te Kloese was gecharmeerd van hem'
3
'De Telegraaf heeft keurig verzoek ingediend bij Ajax voor een gesprek, maar...'
10
Feyenoord moet straf uitzitten tijdens de afscheidswedstrijd van Slot in De Kuip
22
Romano weet het zeker: transfer van Arne Slot naar Liverpool is rond
13
'Dick Schreuder op poleposition voor nieuwe trainer van Feyenoord'
74

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties