Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Fraser houdt hoop na gesprek: 'We doen alles wat in mijn macht ligt'

Laatste update:

Dit seizoen loopt het echter minder in Den Haag. ADO verloor vier van de eerste acht duels, speelde er drie gelijk en won alleen thuis tegen FC Groningen: 3-0. Vrijdagavond ging de club keihard onderuit op bezoek bij Vitesse en incasseerde het een 6-1 pak slaag. Fraser vond dat zijn team niet als team speelde en organiseerde een groepsgesprek. Daarin sprak iedereen elkaar aan, laat hij weten bij Omroep West.

"Ik ben het er mee eens dat we er als team minder staan, maar we doen er alles aan wat er in mijn macht ligt om het maximale er uit te halen. De verschillen in de eredivisie zijn minimaal. We moeten niet vergeten dat het reëel is als we tussen de tiende en vijftiende positie eindigen", zegt hij maandag. Hij erkent dat de druk er wel op staat nu. ADO speelt na de interlandperiode uit tegen NAC Breda en daarna thuis tegen FC Dordrecht.

"We moeten zowel van NAC als FC Dordrecht winnen, anders zouden we wel eens in de problemen kunnen komen", aldus Fraser. Opmerkelijk genoeg heeft de geplaagde trainer wel de topscorer van de Eredivisie voorin rondlopen: Michiel Kramer. Die maakte er al zes, van de in totaal elf doelpunten die ADO noteerde.

Ik denk dat ADO Den Haag na de interlandperiode beter zal gaan draaien

Meer nieuws

Kieft openbaart kwetsend bericht dat hij van Marco van Basten kreeg
0
'Antony beledigt Ten Hag in groepschat van Man United met drie woorden'
45
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
38
Manchester United wordt vernederd en gaat keihard onderuit bij Palace
70
Almere City FC baart opzien met post op X: 'CHERYYYYYYYYYYY!'
9
Mogelijke opvolger Slot spreekt zich uit: 'Lastig nee zeggen tegen Feyenoord'
15

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties