Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Fraser onder de indruk: 'De fysieke trainer was voor het eerst echt tevreden'

Laatste update:

"Als hij een graadmeter moet zijn van hoe mensen bij ons binnen komen qua fysieke metingen en conditie, dan hebben er een aantal een probleem. De fysieke trainer was voor het eerst echt super tevreden", stelt Fraser. Castaignos zegt zelf dat hij gewend geraakt is aan de manier van trainen in het buitenland. "Het gaat er heel anders aan toe dan in Nederland, veel fysieker."

"Je moet harder werken, maakt meer trainingsuren en hebt minder vrije dagen dan ik in Nederland gewend was. Dat was zowel in Duitsland als Portugal zo", vervolgt de spits, die zijn nieuwe trainer al kende. De twee werkte samen bij Jong Oranje, waar Fraser een tijdje assistent-bondscoach was. Hij kijkt uit naar de samenwerking met de 24-jarige spits.

"Ik houd van spelers die keihard werken, maar ook een bepaalde uitstraling en een duidelijke eigen mening hebben", vertelt Fraser. "Door sommige mensen wordt dat ervaren als eigenwijs of arrogant. Maar ik vind dat juist interessante mannen, omdat ze ook in het veld lef tonen."

Vind jij Luc Castaignos een goede aanwinst voor Vitesse?

Meer nieuws

Van der Meijde: 'Wat een fantastische speler! Die moet Ajax meteen halen'
4
Kieft openbaart kwetsend bericht dat hij van Marco van Basten kreeg
5
'Antony beledigt Ten Hag in groepschat van Man United met drie woorden'
51
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
38
Manchester United wordt vernederd en gaat keihard onderuit bij Palace
79
Almere City FC baart opzien met post op X: 'CHERYYYYYYYYYYY!'
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties