Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Fraser 'pissed': 'Natuurlijk ben ik cynisch, niemand wordt hier heel blij van'

Laatste update:

"Ik heb de jongens ook gezegd dat het altijd bij mij ligt. Ik ben vergeten ze te motiveren, stimuleren, alles. Of ik cynisch ben? Ja, natuurlijk ben ik cynisch. Niemand wordt hier heel blij van. Dus het is duidelijk dat ik pissed ben, ja. Ik vond het de hele wedstrijd moeizaam, als ik eerlijk ben", stelt Fraser, die van mening is dat zijn ploeg te weinig gebracht heeft en 'in alles tekort is geschoten'. "Er zijn zat dingen die je kunt analyseren.

"Een trainer is er altijd verantwoordelijk voor als de overtuiging ontbreekt, dus het is niet helemaal cynisch bedoeld. Of ik dit voelde aankomen? Dat niet. Het is vooraf eigenlijk niet te peilen. Ik verzorg de info. Misschien ben ik vandaag het stukje overtuiging vergeten", vervolgt de oefenmeester, die niet wil spreken van een ontsnapping vanwege de late gelijkmaker. "We hadden een tegenstander die twee keer voor onze goal kwam en twee keer scoorde. Als je kijkt naar de late gelijkmaker, snap ik dat mensen het bestempelen als ontsnapping."

-
Snap jij de frustraties van Henk Fraser?

Meer nieuws

Live meepraten in de Premier League: Chelsea - West Ham United
0
Live meepraten in de Eredivisie: FC Utrecht - Vitesse
1
Live meepraten in de Eredivisie: FC Volendam - Ajax
3
Man United gaat komende zomer voor man met afkoopclausule van 70 miljoen euro
6
Jordan Henderson en Steven Berghuis keren terug in wedstrijdselectie Ajax
5
Ricky van Wolfswinkel hakt definitief knoop door over toekomst bij FC Twente
11

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties