Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Fraser verdedigt omstreden tweetal: 'Tegenwoordig heb je die juice channels'

Laatste update:

Beugelsdijk mocht van Fraser een kwartier voor tijd invallen tegen Heerenveen; Meijers bleef de gehele wedstrijd op de bank. Hun trainer twijfelde geen moment om ze niet in de selectie op te nemen voor het duel met de Friezen. "Nee, eigenlijk niet", zegt Fraser tegenover de NOS. "Ook al snap ik best wel dat mensen dat verwachten." De na dit seizoen vertrekkende trainer licht zijn keuze toe: "Ik denk dat we allemaal wel eens een keer te hard rijden. Dan word je gepakt door de politie, krijg je een bekeuring en dat is het. Dit soort zaken wordt bepaald waar dat nodig is: door Justitie."

Beugelsdijk en Meijers aandeelhouder in illegaal gokbedrijf; Sparta reageert

Het Algemeen Dagblad bracht vrijdag naar buiten dat Tom Beugelsdijk en Aaron Meijers aandelen hadden in het illegale gokbedrijf Edobet.Lees artikel

"Volgens mij is het een journalistiek iets", vervolgt Fraser. "Ik heb niks doorgekregen van Justitie of welke vorm van recht dan ook." De 55-jarige oefenmeester trekt vervolgens een parallel met zogeheten juice channels: platformen die roddels over bekende personen verspreiden. "Die spreken allerlei zaken uit: daar word je op afgerekend tegenwoordig. Ik heb niks met journalistiek in die vorm. Het is niet aan ons om de mensen te veroordelen, daar hebben we Justitie voor. En tot die tijd kan het me geen puntje puntje puntje schelen wat mensen daarvan vinden."

In het betreffende onderzoek van het Algemeen Dagblad kwam vrijdag naar buiten dat Beugelsdijk en Meijers aandelen hadden in het inmiddels opgeheven Edobet. Ook de naam van Jordy Clasie kwam daarin naar voren: de middenvelder van AZ zou grote bedragen over hebben gemaakt naar een rekening van het bedrijf. De krant heeft als bewijs banktransacties en koopcontracten in handen. Beugelsdijk en Meijers zouden respectievelijk één en twee procent aandelen hebben gekocht. Eerstgenoemde sprak af dat hij zijn aandeel na zijn profcarrière geleverd zou krijgen, terwijl Meijers toen al een bedrag van 20.000 euro overmaakte voor zijn aandelen. Later volgde nog een transactie van 56.000 euro.

-

Meer nieuws

De EK-selectie van Italië: dit zijn de spelers die kans maken
1
Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
92
Sneijder loopt helemaal leeg: 'Real-onwaardig, hij kan echt niet op dit niveau'
10
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
5
Ipswich Town met één been in de Premier League na overwinning op Coventry City
6
Bayern en Real houden elkaar in evenwicht in heerlijk voetbalgevecht
126

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties