Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Fraser wil resultaat: 'Niet naar Alkmaar om de mensen daar te vermaken'

Laatste update:

Maikel van der Werff is geblesseerd geraakt aan zijn knie en kan niet spelen. Hoe Fraser het gemis van de centrumverdediger gaat opvangen, weet hij nog niet. "Ik heb twee opties. Matt Miazga kan natuurlijk op de plek van Maikel spelen. Of we stellen Kosuke Ota op aan de linkerkant en schuiven Arnold Kruiswijk naar het centrum. Miazga staat fysiek zijn mannetje en is kopsterk. Dat kan tegen spitsen zoals Fred Friday en Wout Weghorst goed uitpakken."

Fraser verwacht een zware avond op bezoek bij de ploeg van John van den Brom. "Het is een zeer volwassen ploeg. Opbouwend zijn ze sterk maar ze zijn ook niet vies van een snelle counter. Veel ploegen zakken in tegen Vitesse, de mogelijkheid is er dat zij hetzelfde gaan doen. Natuurlijk willen we graag goed, mooi en attractief voetbal laten zien. We komen alleen niet naar Alkmaar om de mensen daar te vermaken. We komen voor drie punten."

-
Hoe eindigt AZ - Vitesse

Meer nieuws

Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
112
Real Madrid schiet worstelende Karim Benzema uit het niets te hulp
7
'Ik vind Mark van Bommel naar Feyenoord wel een spannende gedachte'
2
Dortmund houdt PSG en Mbappé in toom en mag dromen van CL-finale
69
Chris Woerts ziet Ajax 'hele goede keuze maken' op bestuurlijk vlak
13
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
10

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties