Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Fred Rutten eist snel verbetering bij PSV: 'Hij heeft wat goed te maken'

Laatste update:

Rutten wilde vooraf één ding zeggen: "Maar een ding telt. Dat is PSV, de supporters, de club." Voor de Eindhovenaren staat er zondag nog genoeg op het spel. Ze hebben namelijk aan één punt genoeg om de tweede plaats - en daarmee voorronde Champions League - veilig te stellen. Bij een verliespartij en winst van Ajax op FC Twente moet PSV echter genoegen nemen met de groepsfase van de Europa League.

Op de persconferentie wilde Rutten liever niet te diep ingaan op het verrassende vertrek van Van Nistelrooij. Eerder werd door De Telegraaf gemeld dat Van Nistelrooij, Fred Rutten en André Ooijer bij PSV op gespannen voet met elkaar leefden. "Ik heb goed met Ruud samengewerkt, waar de kink in de kabel is gekomen is niet relevant als het al zo is, ik wil dat de focus op AZ gaat", laat Rutten weten. "Ik heb Ruud niet gesproken, alleen maar via WhatsApp. Ik heb zelf ook een aantal keer in die situatie gezeten. Ik weet hoe je je dan voelt die eerste keer. Dan weet ik ook dat je er weinig behoefte aan hebt om iedereen te woord te staan. Alles wordt onder een vergrootglas gelegd."

"Als je een beetje empathie hebt, dan moet je ook aanvoelen wanneer je het even met rust moet laten. We hebben hiervoor wel wat gesprekjes gevoerd. Er zit heel veel teleurstelling in, als dat zo net voor het einde van het seizoen gebeurt. Het heeft me de laatste dagen wel beziggehouden, maar uiteindelijk moet de knop om. Ik heb ook geen seconde getwijfeld om 'ja' te zeggen. Iemand moet dit doen en ik wil dit doen met mijn omgeving."

Voor Rutten kwam het opstappen van Van Nistelrooij 'binnen als een bom'. "Ik heb het helemaal niet aan zien komen. Als ik dit had voorvoeld, was ik naar hem toegegaan en had ik geprobeerd hem ervan te weerhouden." De interim-trainer is niet van plan veel aan de speelwijze van PSV te veranderen voor het duel met AZ. Tenzij hij het gevoel heeft dat er iets of iemand niet bij is met het hoofd. "Wij hebben een volwassen ploeg, qua leeftijden en ervaring. Ze moeten elkaar helpen, ter ondersteuning van de staf."

PSV kent weinig fysieke problemen voor het bezoek aan AZ, zo laat Rutten weten. De oefenmeester kan alleen geen beroep doen op Mauro Júnior en Armando Obispo. Patrick van Aanholt is gewoon fit. De linksback speelde vorige week zondag geen gelukkige wedstrijd tegen sc Heerenveen (3-3). "Die heeft wel wat goed te maken denk ik", aldus Rutten.

Meer nieuws

Boskamp noemt 'de enige buitenlandse naam' die circuleert als opvolger van Slot
0
Feyenoord plukt nieuwe hoofd jeugdopleiding weg bij Rangers
5
Van 't Schip wordt geen 'Head of Coaching' en praat met Ajax over andere rol
19
Marca beweert: Dick Schreuder op poleposition voor opvolging Arne Slot
41
Arne Slot: de trainer die 'sleeping giant' Feyenoord wakker maakte
22
Man United heeft twee spelers op het oog als partner van Lisandro Martínez
22

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties