Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Frenkie de Jong: 'Ajax praat met meerdere clubs en mijn zaakwaarnemer ook'

Laatste update:

"Ik heb nog geen keuze gemaakt en Ajax is nog niet rond met de club", vertelde De Jong in gesprek met FOX Sports. "Ik weet nog niet wat ik ga doen aan het eind van het seizoen. Ik weet niet of ik ga blijven of ga vertrekken, en ik weet ook niet naar welke club ik ga als ik vertrek. In principe ligt alles nog open en is er nog niets besloten."

Ver esta publicación en Instagram

Barcelona zet Ousmane Dembélé in! ?? ??? #ajax #frenkiedejong #psg #dembele #020 #amsterdam #fcbarcelona #azulgrana #barca

Una publicación compartida de Voetbalzone.nl (@instavoetbalzone) el

"Ajax praat met meerdere clubs en mijn zaakwaarnemer ook", verwees De Jong naar zijn zaakwaarnemer Ali Dursun, die afgelopen donderdag met technisch directeur Antero Henrique en oud-voetballer Maxwell in Amsterdam werd gespot. Het gezelschap had in de Johan Cruijff Arena een onderhoud met directeur spelersbeleid Marc Overmars. "Het is niet aan mij om te zeggen met welke clubs, maar ik denk niet dat mensen er verbaasd over zullen zijn. We hebben er toestemming voor van Ajax."

Een dag na de Nations League-wedstrijd tegen Duitsland (2-2) vlogen De Jong en Dursun naar Engeland voor een uren durend onderhoud met Josep Guardiola. Ook Manchester City heeft interesse. "Daar kan ik niet heel veel over zeggen", vertelde De Jong lachend. "Ik gooi geen enkele deur dicht. Ik weet wel iets meer dan jullie, maar eigenlijk weet ik net zoveel omdat er nog niets is besloten. Dat is echt waar. Maar in de winterstop weggaan, gaat zeker niet gebeuren."

-
Denk jij dat Frenkie de Jong daadwerkelijk naar Paris Saint-Germain gaat?

Meer nieuws

'Presidentskandidaat bevestigt interesse van Ajax in spits Allen Obando'
0
Kassa Feyenoord en PSV rinkelt: alles wat je moet weten van het nieuwe CL-format
1
Reservespeler gaat PSV mogelijk verlaten voor avontuur in Spanje of Engeland
5
Marijn Beuker legt met 1 opmerking enorme fout van Sven Mislintat bij Ajax bloot
42
Feyenoord zwaait al voor Slot en Van Persie nog een belangrijke trainer uit
7
Pasveer, Openda, Kashia en tal van andere (oud-)spelers schieten Vitesse te hulp
64

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties