Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Frenkie de Jong: 'Als je me dat van tevoren had gezegd, had ik getekend'

Laatste update:

"Dit was mijn eerste volledige seizoen met internationaal voetbal en dergelijke", zegt de 22-jarige Oranje-international in een interview met De Telegraaf. De Jong spreekt van een zeer leerzame periode. "Het was heel enerverend ook. Als je me van tevoren had gezegd dat het zo zou lopen, had ik er zeker voor getekend."

Meer: Frenkie de Jong zorgt voor uitvoerige discussies: ‘Gullit vindt het niet veel’

"Voor mij persoonlijk was dit dan ook het mooiste seizoen tot nu toe, maar wel met twee dompers", doelt De Jong op de afloop van de Nations League en de Champions League. Oranje verloor zondag de finale van het landentoernooi met 1-0 van Portugal. In mei werd Ajax uitgeschakeld door Tottenham Hotspur, dat in Amsterdam op spectaculaire wijze met 2-3 wist te winnen.

"Maar ik heb wel de dubbel gepakt met Ajax en met het Nederlands elftal laten zien dat we mee kunnen met de grote ploegen. Niet veel mensen hadden dat verwacht toen de poules bekend werden gemaakt. Al met al een mooi en positief seizoen", besluit De Jong, die voor maximaal 86 miljoen euro verkast naar Barcelona en tot medio 2024 tekent.

Verwacht jij dat Frenkie de Jong gaat slagen bij Barcelona?

Meer nieuws

Luis Suárez richt zich met Nederlandse tweet tot Ajax-spits Julian Rijkhoff
0
ESPN steekt de draak met Milan van Dongen en rakelt hilarische video op
1
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
6
Keuze van Ajax nadert: nog maar twee trainers in beeld in Amsterdam
19
Winkelmedewerker belandde per ongeluk op selectiefoto PSV: 'Kan niet voetballen'
7
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
3

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties