Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Frenkie de Jong baalt van loting Ajax en geeft fikse waarschuwing af

Laatste update:

"Getafe is écht een goede ploeg, ik denk dat het de zwaarste tegenstander is die Ajax kon loten", zegt De Jong in gesprek met het Algemeen Dagblad. "Je onderschat Getafe snel omdat de club van naam geen Barcelona, Real of Atlético is, maar ook geen Sevilla of Valencia, en omdat men geen grote sterren heeft. Maar Getafe staat niet voor niets derde in Spanje."

Ten Hag: 'Varela heeft laten zien dat hij goed met de druk kan omgaan'

De Jong weet dat Getafe goed druk kan zetten. De ex-Ajacied stelt dat de ploeg heel agressief speelt en goed georganiseerd is. "Ze zijn fysiek ook heel sterk, conditioneel supergoed, ze gáán maar door", aldus de Oranje-international. "Het is niet zo dat ze je hard schoppen, maar als je onder hun druk uitkomt en er net langs bent, tikken ze je aan, maken ze zo'n overtreding die net geen geel is. Ze houden het spel op, halen de snelheid uit je aanval."

De Jong baalt nog altijd dat Ajax zich niet heeft weten te kwalificeren voor de volgende ronde van de Champions League. De middenvelder vindt Ajax nog steeds een sterke ploeg hebben. "Ik zei het aanvankelijk ook tegen de jongens hier, bij Barça: Ajax komt weer in de halve finale van de Champions League. Ik had Ajax het liefst zo laat mogelijk getroffen, want we zouden het écht moeilijk tegen de ploeg hebben gekregen."

Wie verwacht jij dat de volgende ronde van de Europa League gaat halen?

Meer nieuws

Besiktas zet Europese ambities kracht bij dankzij treffer in minuut 97
5
Stem op de Gouden Schilden 2023/24 en win een geheel verzorgde trip naar Wembley
0
Feyenoorder ben je voor de lol: hoe Arne Slot het plezier terugbracht
22
Thijs Dallinga tekent met fraaie kopbal voor competitietreffer nummer dertien
0
HSV verpest promotiefeest van aartsrivaal St. Pauli door goal in minuut 85
11
Kassa Feyenoord en PSV rinkelt: alles wat je moet weten van het nieuwe CL-format
21

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties