Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Frenkie de Jong beschermt ploeggenoot van Oranje: 'Snap de negativiteit niet'

Laatste update:

De Jong won zondag met Barcelona nipt van Atlético Madrid (1-0). De 26-jarige spelverdeler wacht komend weekend de topper tegen Girona, dat met Blind als onbetwiste basisspeler verrassend de koppositie in LaLiga deelt met Real Madrid.

Meer: Bondsarts Goedhart laat Nederland opgelucht ademhalen: De Jong haalt het EK

"Dat wordt een mooie wedstrijd", vertelt De Jong voor de camera van Ziggo Sport. "Girona doet het fantastisch en wil ook domineren met aanvallend voetbal. Dat ze nu bovenaan staan vind ik ook niet onverdiend."

De middenvelder van Barcelona wordt vervolgens door Sierd de Vos gevraagd naar het spel van Blind, waarna hij een lans voor zijn ex-ploeggenoot breekt. "Ik vind Daley sowieso een fantastische speler. Ik snap niet dat mensen zo vaak zo negatief over hem zijn."

"Aan de bal is Daley echt fantastisch, in zijn passing. Hij snapt gewoon het spel", somt De Jong op. "Hij speelt je altijd in op het juiste been, op de juiste snelheid. Ik denk dat mensen dat heel erg onderschatten en ook niet kunnen zien."

Volgens De Jong is het niet voor niks dat vrijwel elke trainer waar Blind speelt hem opstelt. "Dan hoor ik wel negatieve dingen, maar Daley is echt een geweldige speler."

De twee speelden in het seizoen 2018/19 samen bij Ajax en zijn ook bij het Nederlands elftal al geruime tijd ploeggenoot van elkaar. Blind vertrok nog geen jaar geleden door de achterdeur bij Ajax. Vanwege een ruzie met toenmalig trainer Alfred Schreuder koos hij in januari voor een transfer naar Bayern. Waar hij bij der Rekordmeister amper aan spelen toekwam, is hij sinds deze zomer een van de sterkhouders bij Girona.

Meer nieuws

Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp
1
Advocaat noemt opvallende naam voor opvolging Slot: 'Hij lijkt me zeer geschikt'
13
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Jamie Vardy gidst Leicester City naar kampioenschap in Championship
7
Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
20
Van der Gijp acht slechts één Feyenoorder goed genoeg voor Liverpool
19

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties