Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Frenkie de Jong boos: 'Dat betekent niet dat wij eronder moeten lijden'

Laatste update:

"Het is jammer dat niet alle landen het kunnen betalen, maar dat betekent niet dat wij eronder moeten lijden. Deze technologie helpt alle teams en maakt voetbal rechtvaardiger. Om het dan te liggen, slaat nergens erop", zo tekent Voetbal International op uit de mond van De Jong. De FIFA wil de VAR pas inzetten bij WK-kwalificatiewedstrijden als dit overal mogelijk is, dus ook op andere continenten. Scheidsrechter Michael Olivier deelde overigens twee strafschoppen uit, verdeeld over beide ploegen. Yilmaz schoot in de eerste helft raak vanaf elf meter, terwijl Memphis Depay in blessuretijd faalde.

Meer: Frenkie de Jong zorgt voor uitvoerige discussies: ‘Gullit vindt het niet veel’

"Vreemd dat er op het niveau van de WK-kwalificatie en in de tijd waarin we leven geen VAR aanwezig was", zo beaamt Blind in gesprek met hetzelfde medium. "En al helemaal dat de doellijntechnologie ontbreekt. Als je in de stadions de gelegenheid hebt om het goed te doen, waarom zou je het dan nalaten? In de Eredivisie hebben ook niet alle clubs doellijntechnologie of de juiste camera's voor de VAR."

Ook Marten de Roon liet zich in gesprek met ESPN kritisch uit over de arbitrage. "De penalty (na een duw van Donyell Malen op Okay Yokuslu, red.) heb ik niet gezien, want ik was in duel. Matthijs stond achter me en zei dat de bal tegen de hand kwam en dat hij 'm anders had binnengeschoten. De kopbal van Matthijs leek voor ons zeker binnen. Ik vind het raar dat er geen doellijntechnologie en eventueel een VAR is bij zo'n belangrijke wedstrijd. De grensrechter kan het met het blote oog niet zien. Als je dan een beetje hulp van een horloge hebt, zou dat lekker zijn."

"Het enige wat ik zag toen ik kopte was dat hun speler achter de lijn stond en de bal wegkopte. Hij moet het heel knap gedaan hebben als hij de bal er voor de lijn uit heeft gekopt. De scheidsrechter neemt een beslissing en er is geen VAR. Dan valt er niet veel te discussiëren", reageert De Ligt in gesprek met de NOS op zijn kopbal die kort voor rust, toen Oranje al met 2-0 achter stond, van de lijn werd gehaald. Scheidsrechter Oliver en grensrechter Simon Bennett zagen er geen doelpunt in. De verdediger van Juventus steekt overigens direct de hand in eigen boezem.

"We hebben het zelf niet goed gedaan, daardoor verliezen we. Bij de 3-2 zagen we nog dat Turkije even dacht dat ze de drie punten al binnen hadden. Dan vliegt die vrije trap er geweldig in natuurlijk", stelt De Ligt. Hij concludeert dat het verschil op basis van details gemaakt werd. "Turkije kwam in totaal misschien maar vijf keer in de zestien waarbij de bal net binnen viel, terwijl bij ons de bal er net niet inging of de laatste pass ontbrak. De eerste twee tegengoals moeten we goed analyseren. Het begon bij een corner van ons en eindigde in ons strafschopgebied. Je kan zeggen dat iemand dan even moet vasthouden op het middenveld, maar het belangrijkste is dat je bij een corner van jezelf de spelers die een counter van Turkije kunnen inleiden dekt."

-
Snap jij de frustratie over het ontbreken van technologische hulpmiddelen?

Meer nieuws

Van der Meijde: 'Wat een fantastische speler! Die moet Ajax meteen halen'
5
Kieft openbaart kwetsend bericht dat hij van Marco van Basten kreeg
7
'Antony beledigt Ten Hag in groepschat van Man United met drie woorden'
53
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
38
Manchester United wordt vernederd en gaat keihard onderuit bij Palace
80
Almere City FC baart opzien met post op X: 'CHERYYYYYYYYYYY!'
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties