Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Frenkie de Jong dankt 'helden': 'Ik heb echt enorm veel respect voor hen'

Laatste update:

"Het was heel leuk om iedereen weer te zien", reageert De Jong donderdag via de officiële kanalen van zijn werkgever. "Deze twee à drie maanden duurden wel erg lang. Het is altijd leuk om elkaar weer te zien na een vakantie of wat dan ook, maar dat duurt normaal gesproken maar drie weken. Dit was bijna drie maanden. Ik miste de trainingen, mijn ploeggenoten, het voetbal. En de rondo's ook, zij zijn zo'n belangrijk onderdeel van onze trainingen."

Meer: Frenkie de Jong zorgt voor uitvoerige discussies: ‘Gullit vindt het niet veel’

Frenkie weer op trainingsveld Barcelona, Messi verschijnt zonder baard

Het is de bedoeling om volgende maand het voetbal in LaLiga weer te hervatten en De Jong is blij dat de spelers nog even de tijd krijgen om zich voor te bereiden: "Ik denk dat het goed is geweest om individueel te beginnen, aangezien iedereen op zijn eigen tempo heeft gewerkt en nu kon zien hoe hij ervoor stond voordat er weer met de rest van de groep getraind mocht worden. Ik denk niet dat ik er klaar voor ben om al een wedstrijd te spelen. We hebben nog wel een paar weken training nodig. Eerst individueel, daarna in kleine groepjes en vervolgens met het hele team. Over een paar weken zullen we er klaar voor zijn."

De Bundesliga ging afgelopen weekend al van start en net als miljoenen voetballiefhebbers over de hele wereld, zat ook De Jong voor de televisie: "Ik heb Borussia Dortmund tegen Schalke 04 gezien. Het was mooi om weer voetbal op tv te zien, maar zonder de fans is het niet hetzelfde. Zij creëren een speciale atmosfeer en het is allemaal beter met de fans in het stadion. Maar we zullen zonder hen moeten spelen. Hopelijk blijft het bij dit ene seizoen en zitten ze snel weer in het stadion. De wedstrijden zijn leuker als zij erbij zijn."

Vanwege het coronavirus lijkt het spelen in een vol stadion voorlopig echter een utopie en De Jong verliest de problemen ook niet uit het oog: "Ik denk dat iedereen op de wereld dankbaar is voor de mensen in de zorg. Zij zijn de helden, altijd wel, maar nu helemaal. Zij vechten tegen het virus. Dat doen we allemaal. Ik heb echt enorm veel respect voor hen."

Meer nieuws

Ricky van Wolfswinkel hakt definitief knoop door over toekomst bij FC Twente
8
Van Europa veroveren naar degradatie, faillissement en een nieuwe opleving
1
Josip Sutalo openbaart waarom hij een teleurstellend debuutseizoen kent bij Ajax
20
Pascal Jansen geeft duidelijk antwoord als hem wordt gevraagd naar Ajax
12
Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Stengs en Gimenez aan de aftrap
11
Pascal Jansen gaat voor het eerst in op plotseling ontslag bij AZ
21

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties