Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Frenkie de Jong deelt virale foto: 'Ik wilde er verder niets mee zeggen'

Laatste update:

Te zien is dat De Jong wegsprint, terwijl Luka Modric en Vinícius Júnior uitgeteld op de grond liggen. De Jong zag de foto in de nacht na Real Madrid - Ajax voor het eerst en deelde het beeld een dag later op Instagram. Gewoon omdat hij het een 'mooie foto' vond, vertelt hij aan het Algemeen Dagblad. "Niet omdat ik er verder iets mee wilde zeggen. Ik bedoel: Modric is een van de grootste spelers ter wereld."

Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Frenkie de Jong (@frenkiedejong) op

"Hij heeft alles gewonnen wat er te winnen valt. Zelfs de Ballon d'Or. En met zijn land ook nog eens de WK-finale gespeeld. Met Kroatië dat normaal de finale niet speelt", benadrukt de Jong, die ook heeft gelezen dat sommigen de symboliek in de foto interpreteren als een wisseling van de wacht. "Ik vind het leuk hoor, maar dat is vooral iets voor de buitenwacht. Ik heb nog veel te bewijzen."

De Jong, die volgend seizoen voor Barcelona speelt, benadrukt met Ajax voor 'cruciale weken'te staan. Hij spreekt de ambitie uit om het seizoen af te sluiten met een prijs. "We hebben na de zege op Madrid wel even een feestje gevierd, maar vanaf nu is het ook weer zaak om ons te concentreren op de wedstrijd van zondag tegen Fortuna Sittard."

-
Wint Ajax dit seizoen minstens één prijs?

Meer nieuws

'De Telegraaf heeft keurig verzoek ingediend bij Ajax voor een gesprek, maar...'
5
Feyenoord moet straf uitzitten tijdens de afscheidswedstrijd van Slot in De Kuip
11
Romano weet het zeker: transfer van Arne Slot naar Liverpool is rond
13
'Dick Schreuder op poleposition voor nieuwe trainer van Feyenoord'
71
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Boskamp noemt 'de enige buitenlandse naam' die circuleert als opvolger van Slot
15

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties