Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Frenkie de Jong en anderen ziek in Qatar: Antony beschuldigt WK-organisatie

Laatste update:

Het WK werd vanwege het klimaat in Qatar uitgesteld naar het najaar, maar ook dan kan het kwik in het Midden-Oosten behoorlijk oplopen. In Doha, de hoofdstad van het gastland, is het overdag momenteel zo'n dertig graden. Met behulp van airco wordt de temperatuur binnen het stadion teruggebracht, maar niet iedereen is daar dus gelukkig mee.

"Ik ben niet de enige", zegt Antony. "Ook andere spelers hoesten en hebben last van hun keel." Bij het Nederlands elftal kampt Frenkie de Jong met vergelijkbare klachten. De middenvelder kon dinsdag wel gewoon spelen tegen Qatar (2-0 winst), zoals Antony een dag eerder kon invallen tegen Zwitserland (1-0 zege). "Het was wel lastig", zegt de aanvaller van Manchester United. "Ik voelde me een paar dagen niet goed."

"Ik ben aan het herstellen en bijna weer de oude", vervolgt de voormalig Ajacied, die ook in het openingsduel met Servië (2-0 winst) als invaller zijn opwachting maakte. Brazilië is door de goede start al zeker van winst in Groep G. "Ik baalde er flink van om ziek te worden, maar ik ben blij dat ik een belangrijk aandeel in het team heb. Wanneer je Antony nodig hebt, zal hij er staan", zegt de vleugelspits in derde persoon enkelvoud.

Airconditioningziekte
Van airco zelf kun je niet ziek worden, maar airconditioningziekte bestaat wel degelijk. Het treedt op wanneer er slechte ventilatie is in een specifiek gebouw en als er sprake is van luchtverontreiniging, zoals de aanwezigheid van bacteriën. Airconditioning helpt de geïnfecteerde stoffen te verspreiden en veroorzaakt symptomen die verband houden met verkoudheidsvirussen.

Meer nieuws

'PSG zorgt doelbewust dat PSV vele miljoenen misloopt voor Xavi Simons'
2
Emmen kan klus thuis klaren na laat gelijkspel op bezoek bij NAC
8
Gernot Trauner opgenomen in voorlopige EK-selectie Oostenrijk
4
Twee FC Twente-spelers één dag voor cruciale wedstrijd gespot op festival
18
FC Twente ziet welgeteld drie versterkingen rondlopen in de Eredivisie
6
Gedwongen vertrek bij Vitesse slaat in als een bom: 'Woede en onbegrip'
29

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties