Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Frenkie de Jong en Matthijs de Ligt niet eensgezind over WK-kansen Oranje

Laatste update:

"Eigenlijk moet je meer WK's hebben gespeeld om dat toernooi eens te winnen", denkt De Ligt. "Met zo veel jonge en onervaren spelers als wij hebben, kun je niet verwachten dat je meedoet om de prijzen. Ik weet dat de bondscoach kansen ziet om het WK te winnen, en daar gaan we natuurlijk ook voor. Ik vind dat we de kwartfinale als minimale doelstelling moeten hebben."

De Jong is echter een stuk optimistischer over de kansen die Nederland in de komende maand op het mondiale eindtoernooi heeft. "Ik denk dat we een goede kans hebben om het WK te winnen", aldus de middenvelder van Barcelona. "We hebben individuele kwaliteit en zullen er alles aan doen om de titel te winnen. Als team staan we heel sterk."

Waar beide spelers het wel over eens zijn, is dat Nederland niet tot de grote favorieten behoort. De Ligt: "Frankrijk, Argentinië en Brazilië zijn voor mij de favorieten. Met een aantal andere landen komen wij daar qua kwaliteit net achter. En dat is ook helemaal geen schande. Maar we gaan naar het WK om te winnen en zullen in het toernooi moeten groeien." Ook De Jong denkt dat Nederland niet per se favoriet is, al heeft hij geen twijfels over de kwaliteiten van Oranje: "Ik denk dat er veel landen zijn met heel veel kwaliteit, maar ik betwijfel of er veel landen beter zijn dan wij."

Denk jij dat Nederland wereldkampioen wordt dit jaar?

Meer nieuws

PSV distantieert zich van beschuldigend statement Noa Lang
46
'Manchester United wil tóch af van Ten Hag en spreekt al met ideale vervanger'
1
De EK-selectie van Turkije: dit zijn de spelers die kans maken
7
Komst Potter naar Ajax onwaarschijnlijk; minder twijfels over alternatief
22
Mbappé beslist niet gediend van vraag over Real Madrid direct na CL-exit met PSG
6
Hoe Ipswich Town na 22 jaar en op unieke wijze terugkeert naar de Premier League
6

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties