Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Frenkie de Jong erkent: 'Ik ben het volledig met Dick Advocaat eens'

Laatste update:

In de voorbereiding op het duel met Roda keek De Jong naar De Tafel van Kees, waarin Dick Advocaat zei dat de middenvelder in zijn optiek geen nummer zes is. "Hij vond dat ik meer een acht of een tien ben, omdat ik veel dribbel", vertelt De Jong maandag in gesprek met De Telegraaf. "Ik denk dat ik ook op zes kan spelen, maar misschien ziet hij liever een ander type, een passer."

Advocaat zei ook dat De Jong zich op zijn leeftijd al in de basis geknokt had moeten hebben. "Ik ben het volledig met hem eens dat ik moet gaan spelen en van het stempel 'talent' af moet." De Jong kwam dit seizoen in dertien officiële duels binnen de lijnen. Slechts vijf keer verscheen hij aan het startsignaal en slechts tweemaal bleef hij negentig minuten binnen de lijnen staan.

De Jong is naar eigen zeggen nog zeker niet moedeloos, hij voelt wel vertrouwen. "Dat kunnen ze uitspreken, maar ik moet wel gaan spelen. Ik ga niet over de opstelling, maar ik hoop dat de trainer niet meer om me heen kan. Op welke plek op het middenveld maakt me echt niet uit, als ik maar speel." Ajax en De Jong praten momenteel over een nieuw contract. De huidige contractuele samenwerking loopt medio 2019 ten einde, maar Ajax wil het talent graag tot medio 2022 op de loonlijst zetten.

-
Frenkie de Jong is goed genoeg voor de basiself van Ajax

Meer nieuws

Theo Janssen: 'Voor het Nederlandse voetbal goed dat Ajax geen CL speelt'
7
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0
Pak 2,5x je inzet als Uitblinker Mbappé 2 keer op doel schiet tegen Dortmund!
0
Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp
22
Ron Jans laat in het midden of Ajax of Feyenoord hem ooit benaderde
7
Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
110

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties