Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Frenkie de Jong geraakt door boodschap van Mikky Kiemeney bij 'Inside Ajax'

Laatste update:

"Hé Frenk, ik ben mijn Spaanse les uitgelopen om even wat in te spreken. Als je het niet erg vindt, doe ik het in het Nederlands, want het Spaans wil bij mij nog niet echt lukken", grapt Kiemeney. "Een jaar geleden lag je met een heel dikke enkel (De Jong had een serieuze enkelblessure, red.) en lag ik met een heel chagrijnige vriend. Als je kijkt waar we nu staan, mag je alleen maar supertrots zijn op jezelf."

De Jong doet met Ajax nog mee om drie prijzen en verkast in de zomer voor 86 miljoen euro naar Barcelona. "Je hebt hier super hard voor gewerkt en je hebt iedereen laten zien hoe leuk je bent, maar vooral wat voor geweldige voetballer je bent", vervolgt zijn vriendin. "Geniet er nog van om in het mooie Ajax-shirt te spelen en met je vrienden op het veld te staan. Weet hoe graag je kampioen wil worden, de beker wil winnen en in de finale wil staan."

"Daarom zeg ik: maak van je laatste weken je mooiste weken. Ik ben supertrots op je en hou van je. Dikke kus, Mik." In de studio kan De Jong een glimlach niet onderdrukken en leek hij vochtige ogen te krijgen. "Ja, heel mooi", reageert hij. "Heel leuk ingesproken. Ik heb dit soort verrassingen nooit door. Mikky heeft een keer een verrassingsdiner voor mijn verjaardag geregeld. Dat had ik ook niet door. Heel leuk om te horen."

Meer nieuws

AC Milan gaat mede door schitterende goal ex-PSV'er kansloos onderuit in Turijn
0
Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Arne Slot wacht emotionele middag in De Kuip
2
Bundesliga-sensatie is na fenomenale reeks voor 65 miljoen euro op te halen
7
Marco Bizot laat EK schieten door 'zwaarwegende familieomstandigheden'
8
ADO Den Haag overleeft knotsgekke tweede helft en meldt zich bij laatste vier
19
Vermoedelijke opstelling PSV: Luuk de Jong op jacht naar topscorerstitel
3

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties