Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Frenkie de Jong ging over de schreef met die overtreding'

Laatste update:

"Het ontbrak 'MSG' alleen aan de 'G'", zo zet Marca bij de spelersbeoordelingen neer, verwijzend naar Messi-Suárez-Griezmann en dus de vrijwel onzichtbare Griezmann. De populairste sportkrant van Spanje was positief over de verrichtingen van De Jong tegen de Milanezen. "De Jong probeert het spel te verdelen en verliest de bal bijna nooit. Hij was ook attent bij het veroveren van de bal. Hij viel weer op met een paar pirouettes, maar ging over de schreef met die overtreding op Marcelo Brozovic."

Het Catalaanse Sport gaf De Jong weliswaar een nipte voldoende, een zes, maar heel positief was de krant niet. "Hij speelde een slechte wedstrijd, dat is niet gebruikelijk. Hij begon goed, maar raakte verstrikt in het spinnenweb van Antonio Conte. Hij kon geen bondgenoten vinden en was er zelf ook geen een. Hij had bijzonder veel moeite om zijn gebruikelijke snoepjes uit te delen, al kwam hij beter in de wedstrijd toen hij als controleur speelde."

De Jong kreeg van El Desmarque eveneens een zes. "Het manusje-van-alles. De Nederlander kan alles. Hij speelde aan de zijkant en na de wissel van Sergio Busquets als controleur. Zijn rendement ging niet omlaag. Het zal nog even duren voordat hij de baas op het middenveld zal zijn, maar het ontbreekt niet aan kwaliteiten."

Mundo Deportivo deelt nooit cijfers uit, maar wijst erop dat De Jong meteen vanaf het begin 'met de versnelling erop speelde'. "De Jong ging beter voetballen na de entree van Arturo Vidal, een voetballer die iedereen wakker schudde en orde op zaken stelde. Het zorgde ervoor dat De Jong opbloeide." AS heeft tot slot mooie woorden over voor De Jong. "De Nederlander was verantwoordelijk voor de mooiste spelmomenten van de wedstrijden, inclusief pirouettes die luid applaus van de tribunes opleverden."

"Het is duidelijk dat De Jong de voltreffer van Barcelona op transfergebied is geweest", zo concludeert de op een na meest verkochte sportkrant van Spanje. "Zijn spel heeft altijd een reden en zijn bijdrage op alle gebieden van collectief spel is meesterlijk."

-

Meer nieuws

VZ Kort: Lasse Schöne is ook volgend seizoen in de Eredivisie te bewonderen
77
Youth League-winnaar klaar voor het eerste van AZ: 'Er liggen kansen'
8
Kenny Tete maakt met tekenen contract einde aan geruchten over Besiktas
0
Ongekende tirade kost Allegri de kop: Juventus ontslaat trainer op staande voet
14
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
Berghuis: 'Dat had ik niet verwacht, gezien mijn lange tijd bij de amateurs'
5

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties