Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Frenkie de Jong: 'Het voelt zelfs als een kleine vakantie voor ons'

Laatste update:

"Heel onnodig, dat was wel balen", vervolgt De Jong in gesprek met Voetbal International. "Wij moeten nu naar onszelf blijven kijken en de wedstrijden winnen. Het leeft al een tijdje, maar hoe dichterbij het komt, hoe meer het gaat leven. Dat is alleen maar mooi." De eerstvolgende wedstrijd van Ajax in de competitie is op 12 mei tegen FC Utrecht, waarna enkele dagen later De Graafschap volgt.

Door de Champions League-verplichtingen van Ajax besloot de KNVB de voorlaatste speelronde te verplaatsen naar 15 mei. Zodoende is de confrontatie met Tottenham Hotspur op dinsdag 30 april het eerstvolgende duel voor de Amsterdammers. "Een weekje vrij lekker? Ja, zeker. Het voelt zelfs als een kleine vakantie voor ons."

De Jong verwacht pittige duels met de Londenaren. "Het is een hele goede ploeg. Ze spelen goed voetbal en zijn goed georganiseerd. Dat er veel ex-Ajacieden spelen? Voor mij is dat niet extra speciaal, want ik ken die jongens niet persoonlijk. Het is wel leuk voor de fans en voor enkele medespelers. Maar voor mij is het niet speciaal."

Wie verwacht jij dat de volgende ronde van de Champions League gaat halen?

Meer nieuws

Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Stengs en Gimenez aan de aftrap
0
Vermoedelijke opstelling Ajax: Van 't Schip schuift door afwezigheid Bergwijn
4
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
1
Vermoedelijke opstelling PSV: Bosz kiest opnieuw tussen Tillman en Lozano
2
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
8
Ziggo onderbreekt Girona - Barcelona vanwege Dodenherdenking: kijkers woedend
128

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties