Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Gehele Italiaanse top staat in de rij voor Nederlander: 'Een groot kampioen'

Laatste update:

Zirkzee wordt door Italiaanse media al tijden genoemd als toekomstige topspits voor AC Milan, maar volgens De Telegraaf azen i Rossoneri inmiddels nadrukkelijk op zijn diensten. "Clubicoon Zlatan Ibrahimovic, adviseur van de eigenaren en het management van AC Milan, maakt er geen geheim van dat hij Zirkzee komend seizoen graag in San Siro ziet spelen."

Meer: Ronald Koeman negeert smaakmaker: ‘Moet eerst een jaartje Eredivisie spelen’

Nu meldt La Gazzetta dello Sport dat ook Juventus belangstelling heeft in de technicus. Zij zien in Zirkzee de perfecte aanvalspartner voor Dusan Vlahovic, maar zitten niet ruim in de financiële middelen, waardoor zij transferbudget vrij moeten maken om Zirkzee in te kunnen lijven.

Volgens de roze sportkrant willen zij dat doen middels het verkopen van Dean Huijsen. De centrale verdediger speelt momenteel op huurbasis voor AS Roma en heeft indruk gemaakt, waardoor clubs als Borussia Dortmund en Newcastle United graag met de jongeling aan de haal gaan. Naar verluidt kan Huijsen Juventus dertig miljoen opleveren. Dat geld kan vervolgens geïnvesteerd worden in Zirkzee.

In Italië denkt men inmiddels dat Juventus de beste papieren heeft voor de Nederlander, daar het ook interesse heeft om Thiago Motta als nieuwe trainer aan te stellen. Onder Motta blinkt Zirkzee dit seizoen uit bij Bologna, waardoor hij wellicht graag met zijn trainer mee zou willen naar Turijn.

Zirkzee ligt bij Bologna nog tot medio 2026 vast. De Italianen namen de jeugdinternational uit Schiedam in de zomer van 2022 voor slechts 8,5 miljoen euro over van Bayern München. Met name dit seizoen heeft Zirkzee de smaak écht te pakken in Italië: in 35 officiële wedstrijden namens Bologna was de spits goed voor 12 doelpunten en 7 assists.

Mooie woorden Zanetti


Een van de kapers die op de kust ligt voor Zirkzee is Inter. De kersverse kampioen van Italië ziet in hem een ijzersterke speler. "Hij is een groot kampioen: jong, getalenteerd en intelligent, maar ook fysiek heel sterk", aldus Javier Zanetti, vice-president van Inter, in gesprek met Tuttobolognaweb.

"Hij doet het ontzettend goed, zo'n speler zou nuttig zijn voor iedereen die belangrijke doelen nastreeft. Als de kans zich voordoet, kunnen we zeker over hem nadenken. Hij is, net als Lautaro Martínez en Marcus Thuram, jong en sterk."

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

Kökçü van de hemel in de hel doordat Benfica zege weggeeft in minuut 93
8
Youth League-winnaar klaar voor het eerste van AZ: 'Er liggen kansen'
9
Feyenoord wordt op 'logische' vervanger Slot gewezen: 'Maar hoop dat hij blijft'
1
Summerville weet welke club Premier League-droom Leeds kan verstoren
5
Roda eindigt seizoen met kansloze vernedering op eigen veld tegen NAC Breda
58
Ruilt Geertruida Feyenoord in voor Duitsland? Bedrag van 25 miljoen zingt rond
23

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties