Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Frenkie de Jong: 'Ik ben niet iemand die het laat opnemen in zijn contract'

Laatste update:

Met welk rugnummer hij gaat spelen in Barcelona, is 'helemaal geen ding', zo geeft de Ajacied aan. "Het is niet zo dat ik met een ander rugnummer veel minder of veel beter ga voetballen. Ik ben niet iemand die het laat opnemen in zijn contract. Alle kleine dingen zijn nu interessant voor mensen. Voor mij hoeft het meestal niet zo", vertelt De Jong. In het eerdere interview liet de Oranje-international weten dat kledingsponsor Nike hem graag met 'Frenkie' op de rug ziet spelen in plaats van met zijn achternaam. "Ik houd me daar niet zo mee bezig", zegt hij daar nu over.

Meer: Frenkie de Jong zorgt voor uitvoerige discussies: ‘Gullit vindt het niet veel’

"Ik focus me zoveel mogelijk op Ajax en dat verdient de club ook. Het zou gek zijn als ik met een andere club bezig was. En als ik er nu wat over zeg, word ik er later op teruggepakt." De Jong vertelt dat hij woensdag keek naar de bekerwedstrijd tussen Barcelona en Real Madrid (1-1) en dat hij vooral probeerde te genieten van die wedstrijd. Hij zag zichzelf nog niet op het veld staan. "Ik denk dat het besef pas komt als ik erheen ga en daar is het nog lang geen tijd voor", aldus De Jong, die zich met Ajax voorbereidt op de 'moeilijke uitwedstrijd' tegen Heracles Almelo van zaterdagavond.

"Natuurlijk wordt er al veel gesproken over de wedstrijd tegen Real Madrid (woensdag, red.), daar ontkom je niet aan, maar we zijn volledig gefocust op Heracles." Het is overigens nog onzeker of De Jong inzetbaar is in het Polman Stadion. Trainer Erik ten Hag gaf vrijdagmiddag op de persconferentie in aanloop naar de uitwedstrijd aan dat de middenvelder donderdag geblesseerd is geraakt op de training. Bruno Varela en Lisandro Magallán maken door blessures hoe dan ook geen deel uit van de wedstrijdselectie.

-

Meer nieuws

Van Hooijdonk en Perez worden het niet eens over positie Frimpong in Oranje
7
Kees Kwakman voorziet 'zeer groot probleem' tijdens finale Conference League
5
Fiorentina schiet zich in minuut 90+1 langs dapper tiental van Club Brugge
4
Olympiacos zorgt voor grote stunt bij Villa en mag hopen op finale in eigen land
18
Bayer Leverkusen kan finale ruiken na dramatische fout van uitgefloten Karsdorp
54
Marseille en Atalanta maken na zeer vermakelijk duel nog volop kans op finale
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties