Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Frenkie de Jong: 'Ik speel om de week in de ArenA, dat maakt het makkelijker'

Laatste update:

De Jong stond aan de basis van de gelijkmaker van Memphis Depay, die Oranje uiteindelijk de zege bezorgde. Hij vond opvallend vaak een aanvallende oplossing. "Ik speel om de week in de Johan Cruijff ArenA. Dat maakt het wel makkelijker", verzekerde de talentvolle middenvelder. "Maar dit was pas mijn eerste helft bij Oranje. Ik moet nog even wennen."

Met de zenuwen viel het bij De Jong wel mee. "Ik ben goed opgevangen en kende natuurlijk al wat jongens." Zijn eerste optreden in Oranje smaakt naar meer; zondag staat voor het Nederlands elftal immers de wedstrijd tegen Frankrijk in de Nations League op het programma. "Ik hoop natuurlijk dat ik speel, maar dat is niet aan mij om te roepen."

"In de kleedkamer heb ik na afloop gezegd dat ik blij was dat ik mijn debuut heb mogen maken en dat ik mij vereerd voelde. Voor mij was dit een hele mooie avond." De Jong is de 770e debutant in de geschiedenis van het Nederlands elftal en de zesde onder Ronald Koeman. De huidige bondscoach liet eerder al Hans Hateboer, Wout Weghorst, Guus Til, Justin Kluivert en Ruud Vormer debuteren.

-

Meer nieuws

Mourinho weer aan het werk? 'Portugees heeft zijn salariseisen kenbaar gemaakt'
0
FC Volendam heeft door bijzondere constructie baat bij verlies tegen FC Twente
9
Guido Albers: 'Men zegt dat hij weg wil bij Ajax, maar dat is onzin'
1
Ancelotti kopieert iconische foto en doet dansje op titelfeest Real Madrid
5
Live meepraten in de Eredivisie: FC Twente - FC Volendam
9
Live meepraten in de Eredivisie: Go Ahead Eagles - AZ
3

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties