Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Frenkie de Jong in de wolken: 'Dat horen van zo'n speler: heel speciaal'

Laatste update:

"Het Nederlands elftal is altijd speciaal om voor te spelen", begint de ex-Ajacied. "Vooral de eerste keer (tegen Peru, red.) was heel bijzonder. Ik zag mijn familie zitten op de tribune toen ik moest invallen en dat maakt het alleen maar mooier en extra speciaal." De Jong gaat ook in op de complimenten van Antoine Griezmann, die de middenvelder veel lof toezwaaide.

"Dan moet ik Frenkie de Jong zeggen", zo stelde de spits van Atlético Madrid, die twee interlands afwerkte met Frankrijk tegen Oranje, op de vraag van Oh My Goal US wie de beste speler is tegen wie hij ooit gespeeld heeft. "Ik probeerde hem telkens onder druk te zetten, maar het wilde maar niet lukken." De Jong beaamt dat de complimenten van Griezmann hem een goed gevoel gaven.

"Dat is een van de mooiste of misschien wel het mooiste compliment dat ik ooit gehad heb. Als je dat hoort van zo'n voetballer... Dat is toch wel heel speciaal. Dan voel je je vereerd", aldus De Jong. Komende vrijdag wordt de zevenvoudig Oranje-international bij Barcelona officieel voorgesteld voor pers en publiek. De Jong heeft tot de zomer van 2024 getekend in het Camp Nou.

Verwacht jij dat Frenkie de Jong gaat slagen bij Barcelona?

Meer nieuws

Kylian Mbappé wordt door eigen fans uitgefloten voor laatste thuisduel voor PSG
1
Van Bommel eindigt Antwerp-hoofdstuk in mineur na nieuwe mokerslag
1
Perez: 'Ik snap he-le-maal niets van dit Feyenoord-moment. Ik zou kwaad worden'
12
'Hansi Flick sprak met Bayern München en wil terugkeren onder twee voorwaarden'
5
Galatasaray kan volgende week tegen rivaal Fenerbahçe kampioen worden
29
Juventus met schaamrood op de kaken na erbarmelijke pot tegen hekkensluiter
4

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties