Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Frenkie de Jong is de beste speler tegen wie ik ooit heb gespeeld'

Laatste update:

Oranje speelde vorig jaar tweemaal tegen Frankrijk in het kader van de Nations League. Het eerste duel in september werd door de Fransen met 2-1 gewonnen, maar in de return in De Kuip liep de wereldkampioen tegen een zeperd aan: mede dankzij een indrukwekkend spelende De Jong zegevierde Nederland met 2-0.

De Jong heeft in beide duels grote indruk gemaakt op Griezmann, die ongeveer dezelfde ruimte bespeelde als de toekomstige middenvelder van Barcelona. "Dan moet ik Frenkie de Jong zeggen", antwoordt de vedette van Atlético Madrid op de vraag van Oh My Goal US wie de beste speler is tegen wie hij ooit gespeeld heeft. "Ik probeerde hem telkens onder druk te zetten, maar het wilde maar niet lukken."

Tijdens hetzelfde vragenvuur wordt Griezmann overigens de vraag voorgelegd wie hij de beste voetballer aller tijden vindt. De Fransman antwoordt met 'Lionel Messi of Cristiano Ronaldo'. "Ik heb Diego Maradona en Pelé nooit zien spelen. En dan heb je ook Zinedine Zidane nog; Zidane heeft in tegenstelling tot Messi en Ronaldo het WK gewonnen."

Meer nieuws

Koeman maakt voorlopige EK-selectie van het Nederlands elftal bekend
186
FC Barcelona overleeft reuzenkansen hekkensluiter en wint dankzij Fermín López
17
Tijjani Reijnders besluit uitstekend debuutseizoen met fraaie bekroning
14
Uitblinker Summerville en Piroe helpen wervelend Leeds United aan finaleplaats
10
Gerry Hamstra krijgt jaar na vertrek bij Ajax nieuwe kans in de Eredivisie
0
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties