Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Frenkie de Jong krijgt nieuws van Sétien en wacht lakmoesproef'

Laatste update:

De Jong speelde in zijn tijd bij Ajax vaak centraal op het middenveld, iets voor de defensie. Bij Barcelona speelt hij doorgaans aan de zijkanten door de aanwezigheid van onder anderen Busquets. Nu de Spanjaard er in de return tegen de Italianen niet bij kan zijn, mag De Jong het in de 'Busquets-rol' proberen, zo klinkt het. De Oranje-international heeft echter wel wat te bewijzen.

Frenkie, Messi en Dembélé zijn weer begonnen aan training bij Barcelona

'In de eerste veertig wedstrijden voor de Catalaanse club heeft De Jong laten zien dat hij een geweldige speler is, maar hij heeft de fans niet overtuigd dat hij de belangrijkste man op het middenveld van Barcelona is die de ploeg vooruit gaat helpen', stelt Marca in een analyse. 'Maar er moet wel worden opgemerkt dat hij meteen een basisplek heeft veroverd dit seizoen. Niet veel aankopen kunnen dat zeggen bij Barcelona.'

'In zijn eerste wedstrijden voor Barcelona heeft De Jong de kwaliteiten laten zien die ervoor zorgden dat hij vorig seizoen kon schitteren bij Ajax. Naarmate de tijd verstreek, is er echter een bepaalde sloomheid en voorspelbaarheid in zijn spel geslopen, waardoor het team niet meer optimaal functioneert. Hij weet zelf dat hij niet op zijn allerbest is, hij is de eerste persoon om toe te geven dat hij veel meer te bieden heeft.'

Volgens Marca wacht zaterdag tegen Napoli in de return van de achtste finale van het miljardenbal een examen. 'De afwezigheid van Vidal en Busquets bezorgt De Jong een grote kans om op zijn 'eigen' positie zijn stempel op het middenveld van Barcelona te drukken', besluit de Spaanse krant. De verwachting is dat Ivan Rakitic en Sergi Roberto het middenveld completeren. De heenwedstrijd in Italië eindigde in 1-1.

Wie verwacht jij dat de volgende ronde van de Champions League gaat halen?

Meer nieuws

VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Live meepraten in LaLiga: FC Barcelona - Valencia
21
John van den Brom bereikt akkoord en wordt de nieuwe trainer van Vitesse
11
'PSV laat Lozano alweer vertrekken en neemt genoegen met klein verlies'
30
VI oppert naam als opvolger van Slot die Guardiola's mond deed openvallen
3
Salarisplafond in Premier League maakt eind aan onbeperkt budget van rijke clubs
25

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties