Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Frenkie de Jong krijgt zeldzaam predicaat opgespeld van clubleiding Barça'

Laatste update:

Duidelijk is dat Barcelona zich kan voorbereiden op een drukke transferperiode. De club strikte aanvaller Francisco Trincão van SC Braga al voor 31 miljoen euro en verwelkomt ook Pedri van Las Palmas voor minstens 5 miljoen euro. Barcelona blijft op zoek naar een nieuwe aanvaller, al wordt intern betwijfeld in hoeverre de komst van doelwitten Neymar en Lautaro Martínez, of zelfs van allebei, nog haalbaar is. Bovendien hoopt Barcelona nog een rechtsback, een centrumverdediger en een fysiek sterke middenvelder binnen te halen.

Meer: Frenkie de Jong zorgt voor uitvoerige discussies: ‘Gullit vindt het niet veel’

Vorige maand verzekerde voorzitter Josep Maria Barteomeu dat de club nog altijd 'in staat' is om de allerbeste spelers te kopen. Maar tegelijkertijd beseft de clubleiding dat er spelers verkocht moeten worden, of wellicht betrokken moeten worden in deals om nieuwe aanwinsten te strikken. Op basis van 'meerdere bronnen' schrijft ESPN dat een vertrek van alleen Ter Stegen, De Jong en Messi beslist onbespreekbaar is. Over alle andere speler kan worden onderhandeld, meldt de sportzender.

De mogelijkheid bestaat dat Barcelona spelers in ruil aanbiedt aan Internazionale om de vraagprijs van Martínez te drukken: zijn contractuele afkoopsom is 111 miljoen euro. Dat bedrag is Barcelona te gortig. De club heeft daarnaast in het verleden meerdere spelers aangedragen bij Paris Saint-Germain die naar Parijs zouden mogen vertrekken in ruil voor de terugkeer van Neymar in het Camp Nou, zoals Philippe Coutinho, Ivan Rakitic, Samuel Umtiti, Jean-Clair Todibo en Ousmane Dembélé. PSG heeft die voorstellen voorheen altijd geweigerd.

Barcelona hoopt dat de grootmacht uit de Ligue 1 inmiddels wel oren heeft naar een dergelijke deal, nu het contract van Neymar nog maar twee jaar doorloopt. Volgens ESPN zijn er meerdere spelers van Barça voor wie Inter en PSG wel belangstelling zouden hebben. De Italianen hebben een oogje op Arturo Vidal, terwijl ook Ivan Rakitic, Carles Aleña en Rafinha onderdeel zouden kunnen uitmaken van een transfer van Martínez. PSG zou op zijn beurt het aantal Fransen in de selectie willen opvoeren en daar heeft Barcelona er meerdere van. met Dembélé, Umtiti, Clément Lenglet en Antoine Griezmann.

Meer nieuws

Ziggo onderbreekt Girona - Barcelona vanwege Dodenherdenking: kijkers woedend
117
Luka Modric neemt opnieuw record over van Real Madrid-legende Ferenc Puskás
5
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
8
Atlético Madrid dicht bij Champions League-ticket dankzij fraaie goal Riquelme
1
Inter verliest door fout Dumfries voor de tweede keer dit seizoen van Sassuolo
15
De schoonzoon van Earnest Stewart kan het kampioensfeest van PSV verzieken
10

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties