Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Frenkie de Jong noemt grootste verschil tussen Ajax en Barcelona

Laatste update:

"Ik krijg veel speelminuten, daar ben ik blij mee", vertelt De Jong in de populaire sportkrant uit Catalonië. "Mijn spel is tot nu toe oké, maar ik weet dat ik nog veel beter kan. Voor mijn optredens tot dusver geef ik mezelf een 6 à 6,5." De Jong heeft nog geen spijt van zijn keuze voor Barcelona, dat immers niet de enige club met interesse was. "Het was altijd mijn droom om voor deze club te spelen, samen met spelers die voor mij legendes zijn. Ik leer hier echt elke dag."

Meer: Frenkie de Jong zorgt voor uitvoerige discussies: ‘Gullit vindt het niet veel’

Wijlen Johan Cruijff, één van de Nederlandse voorgangers van De Jong in Camp Nou, kwam tot vijf seizoenen. "Ik hoop dat ik hier wel langer kan blijven. Misschien zelfs wel tot aan het einde van mijn carrière. Ik zie momenteel geen club in de wereld die van een hoger niveau is, of naar wie een overstap een stap hogerop zou betekenen."

Na een half jaar verbaast De Jong zich nog altijd over de impact die Barcelona heeft. "Ajax werd ook door veel mensen bekeken en gevolgd, maar in Barcelona praten en discussiëren de mensen iedere dag over de club. Ik luister niet veel naar de radio, maar via de voetbalsites krijg ik natuurlijk wel het een en ander mee. Of het wordt me verteld door mijn familie, vrienden of teamgenoten."

Het leven in Barcelona is eveneens aangenaam. Hij voelt zich er thuis en gewaardeerd. "Normaal draag ik bijna altijd een petje als ik de stad inga, maar als ik word herkend zijn de mensen altijd erg vriendelijk. Ze zeggen dat ik goed bezig ben, dat ze mij en de club supporten en sporen me aan zo door te gaan. Natuurlijk willen ze even een praatje maken of op de foto, maar het wordt zeker niet vervelend. Ze vallen me niet lastig."

Meer nieuws

Van Hooijdonk en Perez worden het niet eens over positie Frimpong in Oranje
5
Kees Kwakman voorziet 'zeer groot probleem' tijdens finale Conference League
5
Fiorentina schiet zich in minuut 90+1 langs dapper tiental van Club Brugge
3
Olympiacos zorgt voor grote stunt bij Villa en mag hopen op finale in eigen land
16
Bayer Leverkusen kan finale ruiken na dramatische fout van uitgefloten Karsdorp
54
Marseille en Atalanta maken na zeer vermakelijk duel nog volop kans op finale
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties