Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Frenkie de Jong: 'Tijdens zo'n gesprek geeft Lionel Messi aan wat hij wil'

Laatste update:

"Ajax en Barcelona hebben een beetje hetzelfde idee over voetbal. Natuurlijk, Barcelona is beter en er zijn hier wel wat spelers die individueel beter zijn. Maar met Ajax hebben we vorig seizoen ook een heel hoog niveau gehaald", benadrukt De Jong in een interview met de NOS. Hij geeft graag zijn mening over de discussie die in Spanje en Nederland wordt gevoerd wat betreft zijn positie op het middenveld. "Bij het Nederlands elftal en vorig seizoen bij Ajax speelden we met twee controlerende middenvelders en één diepe nummer tien. Bij Barcelona spelen we vaak met één controlerende middenvelder."

Ver esta publicación en Instagram

Lionel Messi in 2020 ?? ?? ? ?? 10 wedstrijden? ? 8 doelpunten? ?? 7 assists? ? ?? Officiële clubduels van Lionel Messi met minimaal 4 goals ? ? ?? 5 tegen Bayer Leverkusen in 2012? ?? 4 tegen Arsenal in 2010? ?? 4 tegen Valencia in 2012? ?? 4 tegen Espanyol in 2012? ?? 4 tegen Osasuna in 2013? ?? 4 tegen Eibar in 2017? ?? 4 tegen Eibar in 2020? ? ?? Lionel Messi is de eerste voetballer OOIT die bij minimaal 1?0?0?0? doelpunten is betrokken? ? ?? 853 wedstrijden? ? 696 doelpunten? ?? 306 assists? ?? 48 hattricks? ? #messi #barcelona #lionelmessi #fcbarcelona #laliga #españa #goat

Una publicación compartida de Voetbalzone.nl (@instavoetbalzone) el

"Dus die positie bestaat helemaal niet bij Barcelona. Ik denk dat mensen het vaak ook niet begrijpen", vervolgt de middenvelder van de Catalanen. "Mensen zeggen: je speelt niet op je positie. Maar ik speel gewoon op het middenveld, en natuurlijk, soms wat dieper. Maar ik moet me daar gewoon aanpassen. Ik zie het echt niet als een probleem. Ik speel bijna alle wedstrijden. Het is ook alleen maar goed voor me. Je moet zorgen als je een goede speler bent dat je op meerdere posities uit de voeten kan."

"Ik denk dat ik op mijn best ben als ik veel aan de bal kan komen en mee kan doen in de opbouw, en de bal kan spelen naar de mensen die het moeten beslissen. Het meer controlerend spelen ligt me beter dan wanneer ik echt diepste middenvelder ben." De Jong praat regelmatig met vedette Lionel Messi, maar het is ook weer niet zo dat hij een half uur met hem gaat zitten en heel inhoudelijk over voetbal gaat praten. "Dat doe ik ook niet met andere spelers en deed ik ook niet bij Ajax. Tijdens zo'n gesprek geeft hij vooral aan wat hij wil. Het is niet zo dat ik de persoon ben die bij hem gaat aangeven hoe ik wil dat hij speelt."

De voertaal in de kleedkamer van Barcelona is Spaans, een taal die De Jong langzamerhand begint te beheersen. "Het is een hele leuke ploeg. Een heel gezellig team. En ja, er zijn ook barbecues. En een groepsapp. Wie de beheerder is? Volgens mij is dat Gerard Piqué. Hij heeft mij in ieder geval toegevoegd."

-

Meer nieuws

Live meepraten in de Bundesliga: Bayern München - Eintracht Frankfurt
0
Live meepraten in de Bundesliga: RB Leipzig - Borussia Dortmund
1
Verweij en Driessen breken lans: 'Vreemd dat je zijn naam niet hoort bij Ajax'
2
Arne Slot: de trainer die 'sleeping giant' Feyenoord ontwaakte
2
Van Bommel niet naar Milan; onderhandelingen met andere trainer al vergevorderd
10
Donkerrode kaart in Ligue 1 na karatetrap in het gezicht van tegenstander
10

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties