Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Frenkie de Jong: 'Van hen wordt gezegd dat ze er een beetje bovenuit steken'

Laatste update:

"Als je naar een toernooi gaat met de kwaliteiten die wij hebben, dan moet je gaan om te winnen. Na een kwartfinaleplaats kun je misschien zeggen dat het een leuk toernooi was, maar daar heb je niets aan", vertelt de middenvelder in gesprek met NUsport. "Wij zijn geen topfavoriet en ik weet niet of die er überhaupt is."

Meer: Bondsarts Goedhart laat Nederland opgelucht ademhalen: De Jong haalt het EK | Koeman: ‘Hun belang voor het team is reden om ze niet af te schrijven’

Dubbel gevoel bij Koeman: 'Maar doelstelling is behaald'

"Van Frankrijk wordt gezegd dat het er een beetje boven uitsteekt, maar ik denk dat er wel een stuk of zes landen zijn die een goede kans maken." De middenvelder denkt dat het Nederlands elftal ook bij die zes ploegen hoort: "Ik vind niet dat we veel onder doen voor andere landen, maar we zijn ook niet veel beter. Het ligt dicht bij elkaar."

De Jong moet echter wel toegeven dat Oranje tijdens de wedstrijd in Belfast tegen de Noord-Ieren geen beste indruk achterliet. Hij beaamt dan ook dat dat niet de vorm is die zijn ploeg op het EK moet laten zien: "We moeten veel beter, zeker als een ploeg zich terugtrekt." De spelmaker heeft in het afgelopen jaar echter genoeg van zijn ploeg gezien om optimistisch gestemd te zijn: "Eerder in de kwalificatie en in de Nations League hebben we laten zien waar we toe in staat zijn. Het zit er wel in."

Vind jij dat Frankrijk er bovenuit steekt?

Meer nieuws

Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
5
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Live meepraten in LaLiga: FC Barcelona - Valencia
78
John van den Brom bereikt akkoord en wordt de nieuwe trainer van Vitesse
16
'PSV laat Lozano alweer vertrekken en neemt genoegen met klein verlies'
39
VI oppert naam als opvolger van Slot die Guardiola's mond deed openvallen
6

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties