Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Frenkie de Jong wordt bij pijnlijk moment uitgejouwd door Camp Nou

Laatste update:

Na een goede eerste helft stond Barcelona bij rust met 2-0 voor. In de tweede 45 minuten kwam Elche verrassend terug op gelijke hoogte. De Jong, die een rol had op het driemansmiddenveld van Barcelona, kon niet overtuigen en werd een kwartier voor tijd gewisseld voor Riqui Puig. Vanaf de bank zag de Oranje-international hoe Nico González, een andere invaller, tien minuten later de bevrijdende 3-2 voor Barça binnen schoot.

In de studio van Ziggo Sport reageert Ronald de Boer op de wissel van De Jong. "Je zag aan zijn kop gewoon dat hij niet blij was", aldus de oud-international. "Geïrriteerd niet, want zo'n jongen is hij niet. Maar je ziet een bepaalde gelatenheid, zo van: ik weet niet wat ik ervan moet denken. Moet ik hier nog wel zijn?" Marco van Basten raadt De Jong aan om na te denken over een vertrek.

"Ik heb het idee dat ze het bij Barcelona wel een beetje gehad hebben met die Nederlanders", aldus de oud-spits. "Dat gevoel krijg je: ze willen het het liefst op hun eigen manier doen, met jonge jongens uit Spanje." De Boer denkt daar anders over. "Ik ben Frenkie-fan en hij is ook nog vrij jong. Hij hoort óók bij de jeugd in mijn ogen, en ik denk dat hij heel veel te bieden heeft. Wij kunnen niet in het hoofd van Xavi kijken natuurlijk, maar ik heb wel het idee dat hij gek is van Frenkie. Maar Frenkie zit wel in een mindere periode, en dat zal hij zichzelf kwalijk nemen. Hij wil het laten zien, maar dat lukt op dit moment niet."

Meer nieuws

Hard oordeel over Oranje-speler in voorselectie: 'Heeft zijn krediet verspeeld'
19
Brian Priske wil op één voorwaarde de nieuwe trainer van Feyenoord worden
11
'Of ik deze zomer bij Feyenoord blijf? Dat weet je nooit, hè. Dat is voetbal'
5
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
De beoogde opvolger van Slot bij Feyenoord die al drie keer kampioen werd
2
'Feyenoord, Ajax en AZ niet verheugd met Frank Paauw als bondsvoorzitter KNVB'
19

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties